Ezt mind kötelező megnézned szeptemberben a Netflixen!

Jön Nicole Kidman izgalmas krimisorozata, az Emily Párizsban 4. évadának újabb részei és egy nyomasztó sci-fi, amiben mindenki szép akar lenni.

A tökéletes pár

  • mikortól látható? szeptember 3.

Nicole Kidman újabban egymás után forgatja a jobbnál jobb sorozatokat. Az Amazon Prime Máshon című szériája után itt A tökéletes pár, Elin Hilderbrand azonos című bestseller krimijének adaptációja, ami tisztára olyan, mintha A Fehér Lótuszt keresztezték volna a Tőrbe ejtve-filmekkel. Massachusetts egyik legelőkelőbb környékén, Nantucket városában tragédiába torkollik egy esküvő előkészülete, és minden résztvevő első számú gyanúsítottá válik – ugyanis a szertartás reggelén, az óceánparton holtan találták meg a menyasszony tanúját.

A helyi rendőrfőnök szaglászni kezd, és rájön, hogy a vőlegény híres krimiíró anyja körül koránt sem olyan idilli minden, mint amennyire azt a derék asszony láttatni szeretné.

Naná, hogy az írónőt Nicole Kidman alakítja, de olyan további ismert sztárok is feltűnnek a súlyos titkokkal terhelt família tagjaiként, mint Dakota Fanning, Meghann Fahy és Liev Schreiber.

 

Emily Párizsban – 4. évad 2. adag

  • mikortól látható? szeptember 12.

Emily Cooper, az anyacége által Franciaországba átvezényelt, feltörekvő amerikai marketinges lány (Lily Collins) 2020-ban egyetlen perc alatt levette a lábáról a fél világot. Emily az a fajta lány, akinek ott lóg egy E betűs medál a nyakában – mégsem egyszerű eset. Ha kell, frappánsan felel meg az őt ért támadásokra, és mindig, minden körülmények között önmaga marad.

Az új évad rögtön azzal indul, hogy Emily már nincs együtt Alfie-val, és szingliként újra elkezdi hajszolni a boldogságot,

csakhogy visszatérnek a drámai szituációk, sőt, maga Alfie is, és szokás szerint fenekestül felfordul minden Emily már éppen megnyugodni látszó életében. A 4. évadnak augusztus 15-én debütált az első 5 része, szeptemberben végre megkapjuk a maradék 5 epizódot is.

 

Csúfok

  • mikortól látható? szeptember 13.

Scott Westerfeld 2005-ben megjelent Csúfok című disztópikus regényének látványos filmadaptációjában Joey King alakítja a tinédzser Tallyt, aki egy olyan torz társadalomban él, amely kötelezőnek tartja a szépséget.

Így a 16. születésnapján ő is kés alá feküdne, „hogy végre szép legyen”, és egy high-tech paradicsomba kerülhessen át,

ahol nincs más dolga, mint őrületesen nagyokat bulizni. Néhány hét múlva ő is megérkezik oda. Az új barátnője, Shay azonban nem akar széppé válni – ráadásul rájön, hogy létezik egy másfajta élet is odakint, ezért megszökik. Tally a szépek világának hatóságától az elképzelhető legrosszabb ajánlatot kapja: találja meg a szökött barátnőjét, és adja a kezükre, máskülönben sosem változhat át széppé...

 

Szörnyetegek: A Lyle és Erik Menendez-sztori

  • mikortól látható? szeptember 19.

Miután a Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori a Netflix történetének egyik legnézettebb tévésorozata lett, egyértelmű volt, hogy még több hasonló produkció is készül majd a streaming szolgáltatónál. A Szörnyeteg-széria következő fejezete egy valós testvérpárt mutat be, akik

a '90-es évek közepén váltak a bulvársajtó hírhedt szereplőivé, miután elítélték őket a szüleik meggyilkolásáért.

A Menendez testvérek ügyében az első alkalommal az esküdtszék nem tudott dönteni, a második alkalommal viszont mindkettőjüket életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték gyilkosságért. A testvérek viszont a bíróságon azt állították, hogy szüleik egész életükben bántalmazták őket, és önvédelemből lőtték le őket.

A Netflix megtalálta a következő Jeffrey Dahmert

Kiderült, hogy kiről, pontosabban kikről fog szólni a sorozat új évada.

Tovább

 

Lyle és Erik Menendez szerepében Cooper Koch és Nicholas Alexander Chavez látható, de olyan sztárok is felbukkannak majd a sorozatban, mint Javier Bardem és Chloë Sevigny.

 

(via Uproxx)