Fergetegesnek ígérkezik a Netflix sztárbombája

Itt az első teljes hosszúságú előzetes a Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence főszereplésével készült Ne nézz fel!-hez.

A Ne nézz fel! című szatíráról többször is írtunk már korábban, hiszen valami eszetlenül sok sztár szerepel benne. A két főszerepet Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence alakítja, fontos szerepet kapott Meryl Streep és Jonah Hill, a további mellékszerepekben pedig olyan színészeket láthatunk,

mint Cate Blanchett, Mark Rylance, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ariana Grande énekesnő, Michael Chiklis (a Kemény zsarukból), Melanie Lynskey, Himesh Patel (a Yesterdayből), a francia Tomer Sisley, Paul Guilfoyle (a Helyszínelőkből), Ron Perlman és Kid Cudi rapper.

A forgatókönyvíró-rendező pedig nem más, mint az az Adam McKay, akit A nagy dobás forgatókönyvéért 2016-ban Oscar-díjjal jutalmaztak, ezenkívül ő a direktora A híres Ron Burgundy legendája, a Taplógáz, a Tesó-tusa, a Pancser police és a Ron Burgundy: A legenda folytatódik című vígjátékoknak, illetve az Alelnök című életrajzi filmnek.


És ha ez még nem lenne elég, a Ne nézz fel!-nek zseniális a sztorija: két csillagász (DiCaprio és Lawrence) rádöbben, hogy egy üstökös épp a Föld felé tart, és minden bizonnyal el fog pusztítani minden életet a bolygón. Mikor azonban egy médiaturné keretében megpróbálják figyelmeztetni az emberiséget a közelgő katasztrófára,

egyszerűen senki sem veszi komolyan őket.

A szeptember elején nyilvánosságra hozott rövid előzetes és a Netflix nagyszabású szeptember végi rajongói eseményén megmutatott jelenet után pedig végre nyilvánosságra hozták a film első teljes hosszúságú trailerét, amelyből képet kaphatunk róla, hogyan is fest mindez (t.i., hogy nem veszik őket komolyan) a gyakorlatban. Hát fergetegesen!

Az előzetes alapján főleg Jonah Hillnek jutottak parádés pillanatok, de a többi színész és a poénok is kiválóak. Alig várjuk a december 24-i premiert!


(via Netflix)

 

A PORT.hu zenés műsora, a SZESSÖN e heti vendége a Nem akarok beleszólni trió egyik frontembere, Fancsikai Eszter, aki a YouTube-ról úgy lehet ismerős mint Vegamama. Most megmutatta, hogy mit tud a dobok mögött.