Fergetegesnek tűnik az Apádra ütök gengszterverziója

Kijött egy előzetes a Netflixre július 7-én érkező Szélhámos rokonokhoz, amelyben Pierce Brosnan játssza a rettegett, kekec apóst – aki történetesen bankrabló.

Az eredetileg The Out-Laws címre hallgató (ez egy lefordíthatatlan szójáték, ami a törvényen kívüliségre és a nem vér-, hanem szerzett rokonságra utal) akciókomédia kiváló alapötlete szerint egy Owen nevű bankmenedzser (Adam Devine) feleségül akarja venni a szerelmét, Parkert (Nina Dobrev), de még nem találkozott a szüleivel.

Miután lezajlik a nagy találkozó Billyvel (Pierce Brosnan), Lilyvel (Ellen Barkin) és Owen szüleivel, a főhősnek nemcsak az tűnik fel, hogy apósjelöltje kifejezetten kötözködő vele, és az örömszülők annyira nincsenek egy hullámhosszon, hanem az is, hogy miután kiderül, hogy mi a foglalkozása, egy hírhedt bankrablópáros kirabolja az általa vezetett bankot – Owen szerint nem más, mint Billy és Lily, és a jelek szerint igaza van.


Mikor azonban egy következő bandánál a Billy-Lily páros egy rivális banda orra előtt rabolja ki a bankot, azok foglyul ejtik a lányukat, Owen menyasszonyát, és 5 millió dollárt követelnek érte váltságdíjként, amit így az apósnak, az anyósnak és a szerencsétlen vőlegénynek együtt kell megszereznie – az előzetes tanúsága szerint fergeteges csetlés-botlások közepette.

A trailerbe (azaz magába a filmbe is) ennek során jutott egy nagyon vicces James Bond-utalás, továbbá rengeteg akció. A Szélhámos rokonokban a már említett sztárokon kívül még olyan színészek szerepelnek, mint Michael Rooker A galaxis őrzői-filmekből vagy Richard King (ő játssza Owen apját, korábban többek közt az Egy komoly emberben vagy Az Argo-akcióban láthattuk). Várós!


(via Netflix)