Hangulatos és véres előzetest kapott Guy Ritchie netflixes sorozata

Márciusban jön az Úriemberek sorozatverziója.

Még 2020 októberében jelentette be Guy Ritchie, hogy megírta az Úriemberek című filmje minisorozat-verzióját, amit 2022 májusában a Netflix  megvett, és idén márciusban már nézhetjük is a végeredményt.

Megérkezett a trailer is, amihez a Netflix egy leírást is mellékelt, amiből kiderül, hogy "bár a sorozat szereplői teljesen mások lesznek, mint a filmben, ugyanolyan ütős lesz, és egy csomó új trükköt rejteget a jól szabott ingujjában."

Azt eddig is lehetett tudni, hogy Kaya Scodelario, Theo James, Joely Richardson és Vinnie Jones szerepel a szériában, de a trailerből az is kiderül, hogy Ray Winstone is csatlakozott a csapathoz.

A sztori szerint a Theo James által alakított Halstead hercege, Eddie Horniman, egy angol arisztokrata elidegenedett fia, aki a bűnözés világába keveredik - konkrétan a karrier-bűnöző Bobby Glass (Ray Winstone) ipari kannabiszbirodalmába London East Endjén. Glass lányát, a drogüzlet napi ügyeit intéző Susie Glasst Kaya Scodelario játssza. Ritchie amellett, hogy kreátor, társíró és executive producer, az első két epizód rendezéséért is felel.

10 dolog, amit nem tudtál a Guy Ritchie-féle Úriemberekről

Tudj meg mindent, amit lehet a filmről, ami pár éve sikerrel idézte fel A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, illetve a Blöff rendezőjének régi dicsőségét. Ma este a tévében!

Érdekességek a 2019-es filmről

 

A színészi gárda további tagjai: Daniel Ings, Giancarlo Esposito, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beesley, Jasmine Blackborow, Harry Goodwins, Dar Salim, Pearce Quigley, Ruby Sear és Peter Serafinowicz.

Via: NME