Harrison Ford és Jason Segel egy új sorozatban pszichologizálnak

A Direkt terápia főhőse egy olyan terapeuta, aki nem akar többet köntörfalazni. Trailer.

Mi történne akkor, ha egy terapeuta megszegné a szakmája összes szabályát, és elkezdené pontosan megmondani a klienseinek, hogy mit gondol, ahelyett, hogy hagyná őket saját döntéseket hozni?

Erről szól Apple TV+ új sorozata, a Direkt terápia, amelyben Jason Segel alakítja a feleségét gyászoló, lelki válságba került terapeutát.

A 10 epizódból álló széria epizódjait maga Segel írta, aki executive producere is a sorozatnak, a Ted Lasso révén híressé vált Bill Lawrence és Brett Goldstein oldalán.

Harrison Ford egy másik, Phil nevű pszichológust alakít, aki korábban Jimmy mestere volt, és ő tekinthető a kognitív viselkedésterápia egyik úttörőjének is. A jól bevált módszerébe kissé már belekényelmesedő férfinak azonban egészen váratlanul kell kimozdulnia a komfortzónájából, amikor Parkinson-kórral diagnosztizálják.

Phil megformálása az első állandó sorozatszerep Ford számára, korábban, még a pályája elején, csak vendégként tűnt fel olyan szériákban, mint a The F.B.I. vagy a Gunsmoke.

A Kid Cudi "Pursuit of Happiness (Nightmare)" című dalára készült trailerben Segel karaktere így fordul a kollégájához:

"Azt hiszem, tudok segíteni az embereken, ha egy kicsit bepiszkolom a kezem. Pontosan tudjuk, hogy mit kellene tenniük. Soha nem akarod jó megrázni őket?"

"De mi nem rázzuk meg őket” – válaszolja Ford figurája.

Fel akarod gyújtani a karriered, és engem is magaddal rántasz?"

A Direkt terápia premierje január 27-én lesz az AppleTV+-on.

via: THR