Itt a trash realityk All Star-gálája - Perfect Match

Ha cirkusz kell a népnek, hát tessék, megkapja.

A Netflix futószalagon okádja magából a jól bejáratott saját gyártású valóságshow-k különböző permutációit, variánsait, mutánsait, vérfertőzött zabigyerekeit. A legfrissebb ilyen példány egy újabb mix, amit focis hasonlít híján inkább egy kosaras példával tudnék szemléltetni:

A Perfect Match a Netflix párkereső randi trash realityjeinek az All Star-gálája. 

Az NBA-ben (ami az észak-amerikai profi kosárlabdaliga) az All Star-gála egy tét nélküli meccs, ahol a liga sztárjátékosai játszanak. Az egész egy nagy cirkusz, hisz a győztes igazából nem nyer semmit, ugyanis az egész játék vége valami jótékonykodás. Ettől függetlenül kiosztogatnak különböző díjakat, amiket a játékosok fel tudnak tenni otthon, a millió dolláros házaikban a  gyémánt berakásos gránit polcaikra. A Netflix Perfect Match című realityje is tökre ugyanez, hisz ide is összefújta a szemetet a szél, beválogatták a jól bevált és bejáratott, menő, szexi, dögös szereplőiket, akik garantáltan szállítják a tőlük elvárt minimumot, úgymint a drámát és a jól-kinézést. 

Az egyik ilyen szupersztár szereplő a magyar felmenőkkel rendelkező Francesca Faragó, aki szerint ez a műsor teljesen felforgatja az LMBTQ közösség reprezentációját a randizós realitykben. Merthogy állítása szerint a készítők nem mondták el neki, amikor leszerződtették, hogy itt nem csak pasikkal, de csajokkal is lehet matchelni, viszont hálisten rájött erre magától, így ahelyett, hogy feladta volna a játékot, visszatért és elkezdett a lányok felé is nyitni, hogy ezzel a végtelenül elhasznált valóságshow-s szófordulattal éljek. Íme, a nők felé történő nyitás a Perfect Match című realityben:

Forrás: Netflix

 

De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy megint itt van Francesca. Francesca, aki berobbant a Too Hot To Handle-lel, aztán folytatta a Love is Blinddal, majd elment műsort vezetni a Netflixen kívülre, de most visszatért. 

Szintén Too Hot To Handle-ben tűnt fel Georgia, aki a harmadik évadban úgy volt mutogatva, mint a legjobb nő, aki a végén  meglépte a váratlant:

a pár hét alatt összetákolt kamu párkapcsolatát és a megnyerhető pénzt is kioffolta, mert rájött, hogy ezeknél sokkal fontosabb, hogy erős és független nő legyen. 

 

Forrás: Netflix

 

Savannah Palacio a The Circle-ben volt látható, ahonnan ment a Netflix game show-jába a Floor is Lava-ba, most meg itt van.  

Chloe Veitch ugyanabban a szezonban igazolta le játékosának a Netflix, amikor Frencescát is. Mind a ketten a 2020-as, az eredeti, a még megdöbbentő és vicces, frissen bemutatott Too Hot To Handle első évadában szerepeltek először. Chloe volt a nagyszájú brit csaj, akinek a megnyilvánulásaiból már lehetett érezni, hogy őt más műsorokba is bedobja majd a Netflix, mert a szimpla jócsajsága mellett tudott még valamit: szórakoztatni. Ezért került be a The Circle-be és tért vissza egy örömzenélésre, egy barátságos meccsre, egy kisujjból kirázott magamutogatásra a Perfect Matchbe.  

A pasik terén is vannak újrahasznosított figurák. Például a The Mole című kaland-, túlélő-, taktikai realityben hamar kiesett Dom. Vagy ugyanennek a műsornak a győztese, William. 

Szóval itt van ez a Perfect Match, ami igazából mindegy is, hogy miről szól, hisz a szereplőket nézve látszik, hogy a Netflix sem erőltette meg magát. Ez is csak egy randizós reality, benne bugyutácska önfejlesztő játékokkal, amiknek a végén a sokat látott szereplők felmondják a kötelezőket.

Tessék, itt a két veterán szereplő alkalomhoz illő szettben megmutatja a csodás forgatási helyszínt: