Itt vannak a Netflix februári premierjei

A Te romantikus gyilkosa Londonba utazik, a Stranger Things seriffje pedig kísértetként grasszál.

Lesz mit nézni a hideg napokon is, hiszen jön a Te című sorozat negyedik szezonja, melyben Joe Goldberg (Penn Badgley) igyekszik maga mögött hagyni gyilkos múltját, és Londonba költözik, ahol egy elit egyetem irodalomprofesszorának adja ki magát. Csakhogy nincs szerencséje: egy titokzatos gyilkos épp rá vadászik. Az évad első fele február 9-én, a több rész március 9-én lesz elérhető.

 

Persze filmekből se lesz hiány, érdemes kiemelni Christopher Landon (Freaky, Boldog halálnapot! 2.) horrorkomédiáját, amely Szellem van a házunkban címmel érkezik a platformra február 24-én. A kísértetet a Stranger Things seriffje, David Harbour alakítja, a ház újdonsült tulajdonosát pedig a Marvel moziverzumból Sólyomként ismert Anthony Mackie, aki míg a kísértet halálának körülményeit próbálja felgöngyölíteni, a CIA célpontjává válik.

 

Íme a teljes lista, mi várható februárban a Netflixen:


Február 1.

Gunther vagyona (minisorozat)

Ebben a történetben nem is a milliomos kutya a legérdekesebb, hanem Gunther vagyonának titokzatos kezelője, aki maga is luxuséletet élt az őt szektaként körülvevő követői körében.

Freeridge (1. évad)

Négy tinédzser azon ügyködik, hogy megtörjék az átkot, miután egy régi, különös doboz szerencsétlenséget – és sok minden mást – hoz az életükbe.


Február 3.

Jessica útja

A kitartó ausztrál kamaszlány félelmeivel szembenézve követi álmát, hogy ő legyen a legfiatalabb, aki egyedül körbehajózza a világot. Igaz történet alapján.

Infiesto

Miközben a koronavírus felforgatja az életüket, a két nyomozó kitartóan üldözi az emberrablás elkövetőit, amelyről kiderül, hogy egy baljós minta szerint ismétlődik.


Február 8.

A legendás Bill Russell (1. évad)

Ebből az életrajzi dokumentumfilmből megismerhetjük a legtöbb bajnoki címet szerzett NBA-játékos és polgárjogi aktivista, Bill Russell pályán és azon kívül ránk hagyott örökségét.


Feb. 9.

Te (4. évad, 1-5.rész)


Február 10.

Nálad vagy nálam?

Debbie és Peter, a két jó barát, akik egymás totális ellentétei, otthont cserélnek egy hétre. Bepillantást nyernek egymás életébe, ami talán megnyitja az ajtót a szerelem előtt.

 

Február 14.

Megint beléd szerettem (1. évad)

Amióta Irene és Julio találkoztak, hol egymásba szeretnek, hol szakítanak, aztán pedig újra összejönnek. Vajon boldogok lesznek valaha együtt?

Keresem a párom (1. évad)

A stratégiára és csábításra kihegyezett párkereső vetélkedőben a kompatibilitásukat bizonyító párok összehozhatnak vagy szétválaszthatnak más kapcsolatokat.


Február 15.

Afrikai királynők: Nzinga (1. évad)

Dramatizált és dokumentumfilmes elemeket ötvöző sorozat az angolai Njanga királynő családi árulások és politikai rivalizálások közepette történő felemelkedéséről és uralkodásáról.


Teljes lendülettel (1. évad)

A magával ragadó dokumentumsorozat profi golfozók színes csapatát követi nyomon egy kemény versenyidényben – a pályán és azon kívül is.

Lidia ügyvédnő

Ebben az izgalmas történelmi drámában Lidia Poët gyilkossági ügyekben nyomoz, miközben azért harcol, hogy ügyvéd lehessen. A filmet az első olasz ügyvédnő igaz története ihlette.


Február 16.

Aggretsuko (5. évad)

Retsukót, a vörös pandát kikészíti hálátlan irodai munkája, ezért munka után death metal karaokéval igyekszik levezetni a feszültséget.

Az Upshaw család (3. évad)

Vígjátéksorozat egy munkásosztálybeli fekete családról, akik jobb életre és boldog otthonra vágynak Indiana államban, miközben mindennapi gondokkal néznek szembe.


Február 22.

Kettős gyilkosság Dél-Karolinában (1. évad)

Megdöbbentő tragédiák sora rázza meg egy összetartó dél-karolinai közösség életét, és rettenetes titkok kerülnek napvilágra a környék legbefolyásosabb családjáról.


Február 23.

Outer Banks (3. évad)

A szegények és gazdagok szigetén a tini John B három legjobb barátjával az apja eltűnésével óhatatlanul összefonódó, legendás kincs keresésére indul.


Február 24.

Formula 1: Hajsza a túlélésért (5. évad)

Minden egyes vérre menő Forma-1-es futam idején a pilóták, a menedzserek és a csapattulajdonosok magas fordulatszámon élik az életüket – a pályán és azon kívül egyaránt.

Szellem van a házunkban


Február 28.

Ellenállhatatlan kísértés: Németország (1. évad)

Tíz gyönyörű szingli összegyűlik a trópusi paradicsomban. Aligha sejtik, hogy a 200 000 dolláros fődíj megnyeréséhez teljesen le kell mondaniuk a szexről.

(via Netflix, Variety)