Jessica Chastain és Oscar Isaac életében valami örökre megváltozott

Régóta barátok, de annyit szerepeltek együtt az HBO Jelenetek egy házasságból című sorozatában, hogy a színésznőnek most már „szüksége van egy kis szusszanásra”.

Jessica Chastain a Vanity Fair magazin Little Gold Men podcastjében beszélt arról, hogy bár régóta barátok Oscar Isaac-kel, a kapcsolatuk már nem ugyanaz, mióta együtt szerepeltek az HBO Jelenetek egy házasságból című sorozatában. A forgatókönyvírók és színészek sztrájkja előtt felvett adásban (munkabeszüntetés idején ugyanis a szigorú amerikai szakszervezeti szabályok miatt tilos az új produkciókat a médiában promózni) a színésznő így emlékezett vissza a forgatásra:

Nagyon kemény volt. Szeretem Oscart, de a valóság az, hogy a barátságunk már soha nem lesz ugyanaz. Rendbe fogunk jönni, de utána úgy érzem, szükségem van egy kis szusszanásra. Sok volt a szeretlek-gyűlöllek pillanat abban a sorozatban. De sok öröm is volt abban, amit csinálhattam. Rengeteg katarzis volt benne. Úgy érzem, nekem van a legjobb munkám a világon, mert ilyen élményeket élhetek át. Annyira nem e világiak, mégis úgy érzem, mintha az enyémek lennének. De aztán nagyon nyugodt életet élek. Nincs szükségem ezekre a kínzó dolgokra az életemben. Eljátszom és megtapasztalom őket, aztán hazajövök, és csendben, békésen élek.
Forrás: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

 

A sorozat 2021-es premierjét követően vírusvideóként kezdett el terjedni a neten az a jelenet, amelyen Velencei Filmfesztivál vörös szőnyegén Oscar Isaac puszit akar nyomni Jessica Chastain könyökére, de végül a felkarjához sikerül hozzáérnie, mivel a színésznő épp meg akarja őt ölelni.

A videóra vett jelenet belassított verziója viszont már úgy terjedt el a közösségi médiában, hogy Oscar Isaac szenvedélyesen végigcsókolgatja Jessica Chastain karját a könyökétől a válláig, ezrek szeme láttára!

Az alábbi videóban 2:40-től látható az ominózus rész:

 

Chastain ezt így kommentálta az NBC Today showműsorban:

Színészkedünk, de Oscar és én barátok is vagyunk - együtt jártunk főiskolára. Szóval életünk több mint a felében barátok voltunk, és nagyon sokat tudunk egymásról. Mindenki szuper szexi lassítva. Szerintem nagyon vicces, mert ha normál sebességgel nézed, látható, hogy én egyenesen előre nézek, ő pedig rám. Épp hogy megérinti a könyökömet amikor megölelem őt, aztán hirtelen az arca a hónaljamban köt ki.

 

(via The Hollywood Reporter)