John Cenának a háborúról a saját sorozata jutott eszébe

A sztár jó ötletnek tartotta az orosz invázió hírét a Peacemaker promózására felhasználni.

Az egykori pankrátor csütörtök délben, az orosz támadás megindulását követően írta ki a Twitter-oldalára, hogy

Ha képes lennék valahogy felvenni egy valódi Peacemaker erejét, akkor azt hiszem, most lenne rá az ideális alkalom.”

A színész James Gunn tavaly bemutatott filmjében, a The Suicide Squad – Az öngyilkos osztagban alakította a Peacemaker (Békeharcos) nevű, meglehetősen kattant karaktert, aki azt hangoztatta, hogy annyira szereti a békét, hogy nem érdekli, hány férfit, nőt és gyereket kell megölnie azért, hogy megőrizze. A jószándékú, de kissé együgyű figurába Gunn annyira beleszeretett, hogy kiharcolt neki egy saját spin-off sorozatot, ami már le is ment az HBO Maxon. A széria szerintünk

az utóbbi évek legmenőbb DC-produkciója! Túltolt kúlság, rekeszizom-szaggató idiotizmus, lórúgás erejű dramaturgiai csavarok, patakvér és totális őrület – pont, ahogy szereted!

Az amerikai kritikusok és a nézők is szerették, de a jelek szerint Cena még úgy érezte, hogy ráfér egy kis promóció a szériára. 

A követői közül viszont sokan úgy látták, hogy érzéketlen húzás egy sorozat reklámozására használni egy ilyen konfliktust, és az sem hatotta meg őket, hogy a tweetben Cena nem említi meg a háborút.

Rossz időzítés egy kib*szott tévéshow promotálására. Kérlek, töröld le. Emberek halnak meg éppen" –

írta egyikük. Volt, aki anyázás helyett javaslatot is tett.

"Remélem, nem akartál tiszteletlennek tűnni a sorozatod reklámozásával. Peacemaker erejével nem rendelkezel, de van pénzed és státuszod. Kérlek, segítsd adományokkal Ukrajnát vagy oszd meg az adományozási lehetőség linkjét."

Cena korábban már belegyalogolt egy elég komoly diplomáciai pofonba, amikor egy interjúban véletlenül országnak minősítette Tajvant, és kénytelen volt Kína bocsánatáért esedezni mandarin nyelven egy videóban. 

Via: Independent