Jön a női John Wick a Netflixre

Itt az előzetes a Kate-hez, amelyben Mary Elizabeth Winsteadnek 24 órája van bosszút állni, mielőtt végezne vele egy méreg.

Tarantino felfedezettje, Mary Elizabeth Winstead (ő volt a Grindhouse: Halálbiztos egyik főszereplője), a Ragadozó madarak Vadásznőjének szerepében már bebizonyította, hogy jól áll a kezében a fegyver, most pedig megkapja a saját, John Wick-stílusú akciófilmjét.

A Kate címszereplője egy bérgyilkosnő, akinek Tokióban a jakuza egyik tagját kellene kiiktatnia, de elszúrja a megbízást. Kiderül, hogy még meg is mérgezték, és 24 órája van rá, hogy bosszút álljon azokon, akik lassú halálra ítélték. Közben egyik korábbi áldozatának lányával közelebbi kapcsolatba kerül.

A másik nagy név a filmben Woody Harrelson, a rendező pedig a francia Cedric Nicolas-Troyan, aki A Vadász és a Jégkirálynővel mutatkozott be Hollywoodban. Feltűnik még benne az egyik legnagyobb japán filmsztár, Tadanobu Asano, illetve Michiel Huisman és Jun Kunimura is.

Winstead korábban elmesélte az Entertaintment Weeklynek, hogy saját maga hajtotta végre a kaszkadőrmutatványait, és az egyik, amelyben a japán énekes-dalszerzővel, Miyavival kellett megküzdenie közelharcban, különösen nehéz volt, mert ha akartak volna se tudtak volna testdublőröket használni a szűk lakásban.

A film szeptember 10-én érkezik a Netflixre, de néhány moziban is vetítik majd.

via: Screenrant