Jövő héten is rengeteg film és sorozat vár ránk az HBO GO-n

Folytatódik az In Treatment, A szolgálólány meséje és a Barátnő rendelésre, de jön a kiváló A holnap határa és Angelina Jolie egyik új filmje is.

A hazánkban Terápia címmel készült pszichológusos sorozat amerikai verziójának, az In Treatmentnek már a negyedik évadát láthatják az HBO GO előfizetői. Az eddig Gabriel Byrne által alakított pszichológus helyett ezúttal egy női terapeutát és az ő pácienseit követhetjük – a június 7-ével kezdődő héten már a 9., 10., 11. és 12. epizódokat hétfőn, illetve kedden.

Az In Treatment mellett folytatódik a Barátnő rendelésre harmadik évada (a 7. részt láthatjuk kedden), a Batwoman második évada (szintén kedden a 15. epizóddal), a Superman & Lois (szerdán kerül fel a 9. epizód), A szolgálólány meséje negyedik évada (ennek is a 9. része lesz látható, csütörtöktől) és a Betty második évada is (szombat, 6. rész, kritikánk itt).


De mennek tovább a talkshow-k is: hétfőn az immár nyolcadik évadánál járó John Oliver-show az elmúlt hét híreiről 14. epizódja érkezik (kritikánk itt), pénteken pedig a Szünet. Sam Jay talkshow első évadának 3. epizódja. A „kids” tartalmakból sem lesz hiány, hiszen szintén pénteken a Musi-musi és a gombácskák 26 része kerül fel az HBO GO-ra.

Aki inkább filmet nézne, az is széles kínálatból válogathat újdonságokat: lesz nívós regényadaptáció Claude Chabrol rendezésében, Isabelle Huppert főszereplésével (Bovaryné, hétfő), izgalmas krimitrilógia (Az eltitkolt krónikák-trilógia: Prés alatt, Ártatlanok és Feltárva, csütörtöktől) és a Pán Péter és az Alice Csodaországban Angelina Jolie-val az egyik főszerepben készült crossovere (Jöjj velem, szombat).

A holnap határa. Forrás: InterCom


Szintén szombaton kerül fel a streamingszolgáltatás kínálatába az Éjszakai utazás című francia romantikus dráma és a mai Moszkvában játszódó szatirikus orosz vígjáték, az Orosz rulett is. Vasárnap újabb francia filmdrámával facsarják a szívünket (a 14 nap, 12 éjszakában egy halott örökbefogadott lányát gyászoló nő veszi fel a kapcsolatot a vietnámi származású gyermek szülőanyjával). Aki egy kis akcióra vágyik, annak ott lesz A versenyző című ír-luxemburgi-belga sportfilm, aki pedig sok akcióra vágyik, annak érkezik A holnap határa az időhurokba került Tom Cruise-zal és Emily Blunttal.


(via HBO GO)