Kim Cattrall fog mesélni az Így jártam apátokkalban

Megérkezett az első előzetes.

Sokan hiányolták Kim Cattrallt a Szex és New York folytatásából (a színésznő és Sarah Jessica Parker ki nem állhatják egymást), de a rajongók vigasztalódhatnak egy másik sorozattal, a januárban érkező Így jártam apátokkalhoz ugyanis csatlakozott az egykori Samantha.

A 2005 és 2014 között futott, kilenc évadot megélt Így jártam anyátokkal folytatása nem hagyományos spin-off, mert új a történet, és újak a szereplők. Itt is a jövőben indul a sztori, de ezúttal nem egy férfi, hanem egy hatvanas nő meséli el a gyerekeinek, hogyan ismerte meg az apjukat. Sophie fiatalkori verzióját Hilary Duff alakítja aki Tinder-randiról Tinder-randira és partiról partira jár az előzetesben – és nincs senkin maszk, úgyhogy ez egy alternatív 2022 lesz.

A showrunnerek a This Is Us és a Love, Victor társalkotói, Isaac Aptaker és Elizabeth  Berger, az eredeti sorozat kreátorai, Carter Bays és Craig Thomas producerként térnek vissza. Duff és Cattrall mellett olyan kevésbé ismert színészek szerepelnek még a szériában, mint Chris Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran és Suraj Sharma.

A premier a csak Amerikában elérhető Hulun lesz 2022. január 18-án.

via: Independent

A SZESSÖN legújabb részében kiderül, mennyire van a vérében Lady Szomjasnak a kubai ritmus és a latin lüktetés.