Kiszivárgott a Sárkányok háza évadzáró epizódja – több ezren látták már

A 2. évad fináléja a közösségi médiában terjedt a rajongók közt.

Bár még csak augusztus 4-én (nálunk 5-én) debütál a Maxon a Sárkányok háza második évadjának fináléja, a TikTokon, az X-en és a Redditen már elkezdett terjedni az évadzáró epizód, illetve annak 30 perces részleti. Az epizódot azóta törölték a közösségi médiából, de így is több mint 100 ezren látták már.

 

Nem ez az első alkalom

A Trónok harca spin-off sorozata nem először jár így: az első évad fináléja is kiderült a primer előtt, ami kétségessé teszi a HBO biztonsági protokolljának hatékonyságát. Bár ez utóbbit az egyik nemzetközi forgalmazónak tulajdonítják, érdekes, hogy korábban a Trónok harca bizonyos epizódjai is kiszivárogtak – a HBO ezért nem osztja meg többé az epizódokat premier előtt a sajtóval. Bár úgy tűnik, ezzel nem sikerült elejét venni a kiszivárogtatásnak.

A HBO nyilatkozatot adott ki a mostani eset kapcsán:

„Tisztában vagyunk azzal, hogy a sárkányok háza évadzárójának részletei felbukkantak a közösségi médiában – ezek egy harmadik fél, egy nemzetközi forgalmazó által kerültek fel, véletlenül. A HBO szigorúan ellenőrzi és eltávolítja a részleteket az internetről, a rajongók pedig teljes egészében megnézhetik az epizódot az HBO-n és a Maxon.”

A Sárkányok háza évadzárója amúgy csak egy telefonnal, képernyőről rögzített, elég vacak minőségű felvétel, szóval a rajongók tényleg jobban járnak, ha megvárják a premiert a Maxon.

Kritikánk a sorozatról

A Sárkányok háza 2. évada lesokkol, és tényleg a nappaliba viszi a mozit

Látványos csaták, gyomorforgató gyilkosságok, rengeteg sárkány és intrika – ezt ígéri a Trónok harca spin-off sorozata.

Lássuk!

 

(via Movieweb)