Megnyomja a júniust a Netflix

Érkezik többek közt Adam Sandler és Jennifer Lopez új filmje, és még egyszer utoljára visszatér a Birmingham bandája.

Június 8-án kerül fel a platformra a Mindent egy lapra, amelyben Adam Sandler egy kosárlabdás játékosmegfigyelőt alakít. A sztori szerint talál egy különleges, de problémás játékost Spanyolországban, akit a csapata belegyezése nélkül hoz át az USA-ba, és megpróbálja bebizonyítani, hogy mindkettejüknek helye van az NBA-ben.


Június 14-től nézhető Jennifer Lopez dokumentumfilmje, a Félidő, amelyben a sztár elmereng a saját karrierjén, a stresszen, amit az állandó reflektorfény jelent, külön kitérve A Wall Street pillangói Oscar-kampányára és a 2020-as Super Bowl félidei show-jára.


Tévés fronton Az Esernyő Akadémia harmadik évadát lesz érdemes figyelni június 23-tól. A sorozat azzal került be a hírekbe pár hónapja, hogy kiderült, az írók megváltoztatták Vanya Hargreeves karakterének nemét, hogy passzoljon a korábban Ellenként ismert Elliot Page személyes átalakulásához.


Érkezik június 10-én Az első áldozat is, az LMBTQ témájú vámpírrománc, amelyben a tini Juliette és Calliope szerelemét megbonyolítja egy kicsit, hogy egyikük vámpír, a másik pedig vámpírvadász – és mindketten készen állnak rá, hogy elejtsék első áldozatukat. A Victoria Schwab regénye nyomán készült szériában Sarah Catherine Hook, Imani Lewis és Elizabeth Mitchell alakítják a főszerepeket.


Animált horrorkomédia is várja a nézőket: Az út vége a paranormális parkban főszereplője két tini és egy beszélő mopsz, akik összefognak, hogy démonokkal harcoljanak egy kísértetjárta vidámparkban, miközben a világot egy természetfeletti apokalipszis fenyegeti.


A BBC már bemutatta, de a Netflixre most fog felkerülni a Birmingham bandája hatodik és egyben utolsó évada.

Stand-up előadás is lesz jó pár, most debütálnak például a Netfix is a Joke fesztiválon rögzített anyagok (ez volt az az esemény, amelyen egy néző megtámadta Dave Chappelle-t), a nemrég elhunyt Bob Sagetnek emléket állító műsor, illetve a Bill Burr, Snoop Dogg, Pete Davidson, David Letterman és Amy Schumer által vezetett különkiadások.  

 

Via: THR / NME