Meleg karácsonyi vígjátékkal készül a Netflix

A karácsonyi szeretet mindenkié, és a Netflix egy meleg pár romantikus történetével színesíti az ünnepi kínálatot. Íme az előzetes!

A karácsonyi filmek jó része habkönnyű, romantikus alkotás, és egy szerelmi történet miért ne szólhatna egy meleg párról? December 2-án érkezik Netflixre a Single All The Way című romkom, aminek két férfi főszereplője az ünnepek alatt egyre közelebb kerülnek egymáshoz, noha (természetesen) bekavar a család.

Peter (Michael Urie) kétségbeesetten próbálja elkerülni, hogy családja elítélje, amiért még nem talált párt magának, ezért meggyőzi legjobb barátját, Nicket (Philemon Chambers), hogy csatlakozzon hozzá az ünnepek alatt, és tegyenek úgy, mintha kapcsolatban lennének. Ám amikor Peter édesanyja (Kathy Najimy) vakrandit szervez neki a jóképű edzőjével, Jamesszel (Luke Macfarlane), jól megkavarja a dolgokat.

 

Urie egy nemrég készült interjúban "meleg karácsonyi csodának" nevezte a filmet:

"Chad Hodge egy hangosan nevetős és torokszorítóan érzelmes forgatókönyvet írt, amit Michael Mayer könnyedén filmre ültetett. Az anyukám Kathy Najimy, az apukám Barry Bostwick, a nagynéném pedig Jennifer Coolidge – ha ez nem valami meleg karácsonyi csoda, akkor nem tudom, mi az."

(Forrás: Uproxx)