Meryl Streep krimisorozatban fog komédiázni – Előzetes

Itt a Gyilkos a házban harmadik évadának teasere.

Januárban derült ki, hogy a Hulu/Disney+ krimikomédiájához újabb nagy név csatlakozik. A harmadik évadban a három főszereplő, Steve Martin, Selena Gomez és Martin Short mellett Meryl Streep is feltűnik, sőt visszatér a második évad utolsó jelenetében beköszönt Paul Rudd is, aki a Ben Glen nevű új karaktert alakítja.

A sorozatban Martin, Gomez és Short olyan krimirajongókat alakítanak, akik saját maguk is belekeverednek egy igazi bűncselekménybe, amikor nyomozni kezdenek egyik szomszédjuk titokzatos halála ügyében New York-i otthonukban. Az új évad első teaserében Streep karaktere is bemutatkozik.

A sorozat 17 jelölést kapott a 2022-es Emmy-díjra, Martin és Short is ott volt a jelöltek közt, Gomez viszont annak ellenére maradt le a listáról, hogy ő a harmadik főszereplő.

Martin szóvá is tette a csalódottságát, mondván, örül, hogy a sorozat ilyen sok elismerést kapott, de "megdöbbentette" Gomez kihagyása, aki szerinte a széria kulcsszereplője.

Ő egyfajta egyensúlyt teremt közöttünk. Valójában azt is mondhatjuk, hogy az ő kiegyensúlyozottsága miatt kaptuk a jelölést."

Azt, hogy a Gyilkos a házban harmadik évada mikor kerül a nézők elé, még nem tudni.

via: NME