Michelle Pfeiffer is belép a Yellowstone-univerzumba

Jön az új spin-off sorozat.

Taylor Sheridan nem tud leállni: a Yellowstone kreátora az 1923 és az 1883 című előzménysorozatok és A törvény emberei: Bass Reeves spin-off után újabb szériával bővíti a Yellowstone-univerzumot.  

A The Madison című új sorozatnak, amelyet korábban 2024 néven emlegettek, az Oscar-jelölt Michelle Pfeiffer lesz a producere és főszereplője.

A történet Stacy Clyburnt, egy gazdag matriarchát és családját követi majd, akik New York Cityből Montanába költöznek, miután a nő férje és sógora egy repülőgép-szerencsétlenségben szörnyethalnak. A család megpróbál alkalmazkodni a környezethez és életstílushoz, és a széria – az alkotók ígérete szerint – a gyászról és az emberi kapcsolatokról szóló szívhez szóló tanulmány lesz, a lenyűgöző montanai tájjal a hátterében.

A The Madison folytatásként épül fel, és kapcsolódik a Yellowstone-hoz, mivel állítólag a jelenlegi utolsó epizódok eseményeihez igazodik majd. Az eredeti sorozat sztárjai, Kelly Reilly (Beth), Cole Hauser (Rip) és Luke Grimes (Kaycee) is várhatóan feltűnnek majd benne, de a hírek szerint Kurt Russell és Patrick J. Adams is tárgyalnak a vendégszereplésről.

6 tény, ami miatt a Yellowstone a XXI. század Dallasa

Ahogy a Ewingok mindent megtettek Southforkért és az olajtársaságért, ugyanúgy a Dutton családnak is a ranch és a hatalom a legfontosabb. Belenéztünk Kevin Costner Yellowstone-jába, és nem bántuk meg: új klasszikus van születőben a tévézés történetében!

Minden a Yellowstone-ról

 

Chris McCarthy, a Paramount Global társ-vezérigazgatója és a Showtime & MTV Entertainment Studios elnök-vezérigazgatója így méltatta Pfeiffert:

Michelle Pfeiffer figyelemre méltó tehetség, aki minden szerepét érzelmi mélységgel, hitelességgel és eleganciával tölti meg. Ő a tökéletes horgonya a Yellowstone-univerzum legújabb fejezetének"

- mondta, hozzátéve, hogy öt év alatt a Yellowstone egy ötmillió nézőt vonzó amerikai kábeltévésorozatból egy globális sikersorozattá nőtte ki magát, amelynek világszerte több mint 100 millió rajongója van, és „még csak most kezdtük el.”

via: Collider