Mike Myers nyolc szerepet játszik a Netflix új sorozatában

Több mint tíz éve játszott utoljára főszerepet, most egyből nyolc változatban is megkapjuk az egykori Doktor Genyát.

Habár apróbb szerepekben hébe-hóba feltűnt (például a Bohém rapszódiában, vagy legutóbb a Super Bowl alatt adott zseniális reklámban, amiben visszatért Doktor Genya), Mike Myers a 2009-es Love Guru óta nem csinált semmi számottevőt. Május 5-én azonban érkezik Netflixre a The Pentaverate című sorozat, amiben nyolc különböző karaktert is eljátszik.

Az előzetes alapján igen fura produkcióra számíthatunk, mert Myers itt sem fogja vissza magát, ugyanakkor trendi konteót használ fel, elég látványos módon. Mi van akkor, ha egy titkos társaság az történelem legpusztítóbb pestisjárványa, a fekete halál óta a nagyobb jó érdekében befolyásolja a világ eseményeit?

A Myers által megelevenített nyolc karakter között van Ken Scarborough, kanadai hírújságíró, Anthony Lansdowne, egy új-angliai konteó-szaki, Lord Lordington, a titkos szervezet legidősebb tagja, Bruce Baldwin, egy volt médiamogul, Mishu Ivanov orosz oligarcha, Shep Gordon rockzenei menedzser és Jason Eccleston techzseni. Egyikük úgy néz ki, mint Mikó istván. Myers mellett, aki alkotója is a sorozatnak Ken Jeong (Másnaposok, Community) és Keegan Michael-Key (Key and Peele) láthatók a főszerepekben.

(Forrás: Independent)