Mikor jön streamre az Oppenheimer?

A Barbie-ról már kiderült ugyanez, de a Barbenheimer másik tagját is nagyon várják a házimozizók.

Az idén júliusban a Barbie-val ugyanazon a napon bemutatott történelmi-életrajzi thriller lett a 2023-as év harmadik legjövedelmezőbb filmje

(a mindent letaroló Barbie és a Super Mario Bros.: A film után), és továbbra is kiemelt az érdeklődés iránta.

Christopher Nolan, a J. Robert Oppenheimerről, az atombomba atyjáról szóló mű rendezője még 2021-ben, amikor átment a Universal stúdióhoz a Warnertől, azt a megállapodást kötötte velük speciálisan erre a filmre, hogy a mozipremiert követően

100 napos ablakkal dolgoznak,

azaz még legalább 100 napig nem kerül fel sehová az alkotás.

 

A Barbie-streamelés részletei

Kiderült, pontosan mikortól nézhetjük otthon a Barbie-t

Greta Gerwig Margot Robbie főszereplésével forgatott filmje még mindig nagyon pörög a mozikban, így nem holnaptól lesz, hogy a kanapénkon heverve élvezhetjük.

Tovább


Ez nagyon fontos a filmszínházakért a végsőkig kitartó direktornak, aki

előző stúdiójától is azért jött el, mert a Warner a Covidot követő újranyitáskor több nagy produkciót is egyszerre indított a mozikban és streamen, vagy csak streamen kótyavetyélt el.

Ha kiszámoljuk a 100 napot (az amerikai premierdátumot figyelembe véve), az jön ki, hogy az Oppenheimer legkorábban október 29-én kerülhet fel valamely streamingszolgáltató kínálatába. Hivatalos közlés még nem érkezett erről, és ha a mű továbbra is ilyen kitartóan menetel a mozikban, ez a dátum csúszhat egy kicsit, de nagyjából e körüli időpontra számíthatunk.


És mivel a Universal filmjeit a Peacock, nálunk pedig a SkyShowtime kapja meg streamre,

utóbbi felületen keressük majd a címet.

A Universal és az Amazon Prime között kötött külön egyezség miatt egy későbbi időpontban a film a Prime Videón is elérhetővé válhat, de a SkyShowtime-é az elsőbbség.


(via NME)

 

Már nem box office-vezetők, de azért még ott vannak a szeren

Letaszították a trónról a Barbie-t és az Oppenheimert

A Kék Bogár lett az első az észak-amerikai bevételi toplistán 25,4 millió dollárral. Ez azonban a DC képregényfilmek egyik leggyengébb nyitóhétvégéje.

Tovább