Miller Dávid lesz az Éden Hotel műsorvezetője

A reality forgatása hamarosan indul.

Miller Dávid ezúttal az RTL+ streaming platformra érkező stratégiai reality, az Éden Hotel házigazdája lesz. A magyarországi nézők számára is ismerős Éden Hotel forgatása hamarosan indul, a stábbal együtt a műsorvezető is rövidesen elutazik a közkedvelt valóságshow helyszínére, Mexikóba.

Nagyon izgatott vagyok, ilyen kalandban még nem volt részem. Egyrészt ez egy újabb kihívás, megint meg tudom mutatni egy másik oldalamat, másrészt nagyon szeretem ezt a formátumot”

– mondta Miller Dávid.

 

Az Éden Hotel nem egy megszokott reality, hanem egy izgalmas stratégiai játék, amelyben a szabály egyszerűnek tűnik:

a játékosok feladata, hogy mielőbb párt találjanak maguknak, mert aki egyedül marad, kiesik a 20 millió forintos fődíjért zajló versengésből.

Azonban senki sem érezheti magát biztonságban, mert a játék során újabb vendégek érkeznek, akik szintén párra szeretnének lelni, és mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy játékban maradhassanak. A Csendes-óceán partján, egzotikus környezetben fekvő Éden Hotelben rendkívüli szerepet kap a taktika, a szövetség és a bizalom. A fordulatos játékban senki sincs biztonságban. A játékosok sorsát a luxushotelben történtek, a szövetségek és a konfliktusok alakítják, és az Éden Hotel lakói akár nem várt következményekkel is számolhatnak döntéseik során.

(RTL Sajtóklub)