Mindenkit meglepett a szétgyúrt Jake Gyllenhaal megjelenése az MMA-bajnokságon

A jelek szerint meglehetősen élethű körülmények között forgatják az Országúti diszkó remake-jét a színész főszereplésével. A hétvégén a sztárt egy valódi MMA-mérkőzésen mérlegelték.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Doug Liman rendezésében remake készül az 1989-ben Patrick Swayze főszereplésével bemutatott Országúti diszkó című akciófilmből. A főszerepet alakító Jake Gyllenhaal pedig nemcsak ismét szénné gyúrta magát a hitelesség kedvéért, de az elmúlt hétvégén ott volt egy valódi MMA-bajnokságon Las Vegasban, az UFC 285-on, hogy ott, a lehető legautentikusabb körülmények között vegyék fel a film néhány jelenetét.

Mivel a felvételekre minden előzetes figyelmeztetés nélkül, az UFC 285 valóban lezajlott eseményein került sor, a sztár sokakat meglepett. Nemcsak azzal, hogy a szerep miatt tökéletes testet gyúrt össze magának, hanem azzal is, hogy a hivatásos versenyzők után ő maga is mérlegre állt, miközben a kamerák forogtak. A mérlegelés után lemérték a színész filmbeli ellenfelét, a Jay Hieron korábbi UFC-bajnok által alakított karaktert is, majd a két harcos farkasszemet nézett egymással, és Gyllenhaal váratlanul odacsapott egyet a másiknak.


Ezután a két ellenfél még emberkedett is egy kicsit (a színész többek közt azt kiabálta, hogy emiatt aztán teljesen felesleges volt hetekig edzenie, és akár most azonnal is odaadhatnák neki az övet), majd a filmesek rögzítettek egy másik jelenetet is a sztárral. A hivatalos UFC-meccsek szünetében Gyllenhaal figurája meg is mérkőzött a másik versenyzővel, amit szintén vettek a kamerák, és vélhetően a filmbe is bekerül majd. A jelenlévő sportrajongók szerint egy másik UFC-bajnok, az Országúti diszkóban szintén – de nem ezekben a jelenetekben – felbukkanó Conor McGregor meg is kérte a tömeget, hogy legyenek minél hangosabbak, hogy jól hallatszódjon a felvételen.

Az új Országúti diszkóban Gyllenhaalon, Hieronon és McGregoron kívül szerepel még Billy Magnussen, Daniela Melchior és Joaquim de Almeida is, a forgatókönyvet pedig mások mellett John Cassavetes fia, Nick Cassavetes írta. Az Amazon Prime számára készülő produkció sztorija szerint az új változat főszereplőjeként Gyllenhaal egy korábbi UFC harcost alakít, aki kidobóemberként vállal munkát egy durva és zűrös kocsmában Florida Keysen, de hamarosan rájön, hogy ebben a trópusi paradicsomban nem minden az, aminek látszik.


(via Independent)


Nyitókép forrása: YouTube / The MacLife.