Mr. Big is visszatér az új Szex és New Yorkba

Az még nem derült ki, hogy fő- vagy mellékszerepben.

A Port.hu is beszámolt róla, hogy az 1998 és 2004 között futó Szex és New York széria 10 részes minisorozatként, And Just Like That... címmel támad fel hamarosan az HBO Maxon. Azt eddig is tudtuk, hogy a Samanthát alakító Kim Cattrall nem lesz benne az új részekben, Carrie Bradshaw, Charlotte York és Miranda Hobbes, azaz Sarah Jessica Parker, Kristin Davis és Cynthia Nixon viszont igen.

Most pedig az is kiderült, hogy Chris Noth, azaz Mr. Big is aláírt a sorozathoz. Hogy csak mellékszerepben lesz látható vagy esetleg az összes epizódban, azt még nem tudni.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy újra Chrisszel dolgozhatunk.

Hogyan is mesélhetnénk el a Szex és New York új fejezetét nélküle?”

- nyilatkozta a bejelentés kapcsán a széria producere, Michael Patrick King.

A Noth által játszott Mr. Big anno a Szex és New York első epizódjában tűnt fel, Manhattan egyik utcájában botlott bele Carrie-be, és később hol összejöttek, hol szakítottak. Egy ideig csak barátok voltak, de az utolsó epizódban úgy tűnt, újra együtt képzelik el a jövőt. A férfi igazi neve is csak ekkor derült ki. Két egészestés filmet is megért a sorozat, a második rész végén Carrie és Mr. Big csendben összeházasodik, szóval logikus is volt, hogy szerepet kap a karakter az új sorozatban. (Noth a szerepért egy Golden Globe-ot is kapott 2000-ben.)

Az And Just Like That… természetesen szintén New Yorkban játszódik, és az 50-es éveikben játszódó főszereplők barátsága, személyes történetei mellett érinteni fogja a koronavírust, és a pandémia közösségekre gyakorolt hatását is. Noth mellett érkezik egy új karakter is: Che Diaz, egy nembináris queer stand-up komikus, akit Sara Ramirez alakít. A történethez úgy kapcsolódik, hogy van egy podcastje, amelyben Carrie gyakran vendégeskedik.

A széria eredeti kreátora, Darren Star egyébként nem tér vissza, mert a konkurens ViacomCBS-szel áll szerződésben. Az új showrunnert jelenleg is keresik a producerek, úgyhogy a sorozat premierjére még várhatunk bőven.