Nagy bejelentésre készül a Netflix

Szeptember 24-én olyat láthatunk, mint még soha. Érdemes korán kelni hozzá.

A streaming óriás idén is megtartja globális rajongói eseményét, amihez megérkezett a hivatalos előzetes. A jó hangulatú trailerben a Netflix legnagyobb sztárjai (köztük Gal Gadot, Chris Hemsworth, Henry Cavill, Jason Momoa, a Stranger Things, továbbá A Bridgerton család színészei és még sokan mások) jelentik be, hogy a Tudum fantázianevű virtuális műsor szeptember 24-én visszatér – exkluzív hírekkel, eddig soha nem látott felvételekkel, előzetesekkel és első betekintőkkel.

A sok újdonság és bejelentés mellett láthatunk majd interjúkat a streaming szolgáltató legnagyobb sztárjaival és alkotóival, és bepillanthatunk hamarosan érkező Netflix-sorozatokba is. Az ingyenes virtuális esemény – ami tavaly a világ 184 országában több mint 25 millió érdeklődőt ért el – idén is

több mint 120 szériát, filmet, különkiadást, játékot és több mint 200 tehetséget vonultat majd fel.


A Tudum négy kontinensen átívelő öt eseménye pörgős világ körüli utazásra invitálja a rajongókat. A program szeptember 24-én, magyar idő szerint 04:00 órakor egy izgalmas show-val kezdődik Koreából, majd 7:30-kor az indiai régió várható tartalmaiból kapunk ízelítőt. 19:00-kor egy kétrészes műsorral folytatják: az első rész az Egyesült Államokból és Európából, a második rész pedig 20:30-kor Latin-Amerikából jelentkezik. Az eseményt a Netflix japán sztárjai zárják szeptember 25-én, 6:00 órakor.

A globális rajongói esemény 29 különböző nyelven lesz elérhető a Netflix YouTube-csatornáin világszerte,

beleértve természetesen a Netflix Magyarország Youtube-csatornát is. A legfrissebb információk a rajongói eseményről a Tudum.com/event oldalon találhatók, ahol további részletek olvashatók a fellépőkről és a pontos programról is.


(via Netflix)