Nincs már messze A híd, az HBO első saját realityje

Augusztus 11-én startol el a hazai gyártású erőpróba, ahol A besúgó sztárja, Varga Ádám és mások ácsolnak hidat, az ismert youtuber, Magyarósi Csaba asszisztálásával.

Kevesebb, mint egy hónap múlva, augusztus 11-én startol el három epizóddal A híd, az HBO első magyar reality sorozata. A csatorna szerint „izgalmas, szórakoztató, ugyanakkor elgondolkodtató sorozat” egy „együttműködésre épülő, összetett fizikai, szellemi és érzelmi játék”, ahol egy csapatnak együttes erővel kell felépítenie egy 250 méter hosszú hidat egy festői tó közepén, Erdélyben.

A realitysorozat szereplői között akad fizikus, zenész, tervező, dekoratőr és színész is. Láthatjuk majd például fát hasogatni és a többiekkel pörölni A besúgó sztárját, Varga Ádámot, a háttérben pedig az ismert újságíró és youtuber, Magyarósi Csaba állítja össze a feladatokat a különböző életkorú és stílusú karaktereknek, akik egyébként mindannyian a helyszínen szembesülnek először azzal, mit is kell pontosan csinálniuk.

 

Forrás: HBO

 

Az HBO részéről Závorszky Anna, Szalontay Mária voltak a sorozat producerei, míg a gyártási feladatokat a hazai piac egyik kiemelkedő tartalomgyártója a Free Monkeys Production végezte Rubin Kristóf és Ócsai Dorka produceri felügyelete alatt, az eredeti spanyol Banijay formátum megalkotója a Banijay Iberia helyi cége, a Zeppelin. A legújabb változatra vonatkozó szerződést a Banijay Rights, a tartalomgyártással foglalkozó Banijay globális forgalmazási részlege kötötte.