Összeszedtük a legizgalmasabb streampremiereket a héten

Lesz jó pár fordulatos thriller, zombiapokalipszis és egy vígjáték Peter Dinklage-dzsel.

FILMEK

Balhés ikrek

Amazon Prime Video

A Balhés ikrekben egy jó útra tért bűnöző (Josh Brolin) nemes szándékai kudarcba fulladnak, amikor flúgos ikertestvérével (Peter Dinklage) elindulnak, hogy lenyúlják a nagy zsákmányt. Útközben golyók, rendőrök és egy basáskodó anya elől kell menekülniük, illetve ki kell békülniük, mielőtt megölnék egymást.

Premier: október 17.

 

Kóbor árnyék

Netflix

A gyilkolás művészetében jártas fiatal bérgyilkos szembeszáll a mentorával, hogy megmentsen egy kisfiút egy kegyetlen bűnszervezettől – és mindenkit megsemmisít, aki az útjába áll.

Premier: október 17.

 

Odakint

Netflix

Egy család egy félreeső farmon keres menedéket az elszabaduló zombiapokalipszis idején, de évek fájdalmas titkai nyomják rá bélyegüket útjukra a kihalt vidéken át.

Premier: október 17.

 

SOROZATOK

Direkt terápia – 2. évad

Apple TV+

Egy gyászoló terapeuta elkezdi pontosan elmondani a klienseinek, hogy mit gondol. Képzettségét és etikáját figyelmen kívül hagyva azon kapja magát, hogy hatalmas változásokat hoz az emberek életében - beleértve a sajátját is. A főszerepben Harrison Ford és az Így jártam anyátokkal című sorozatból ismert Jason Segel.

Premier: október 16. (1-2.rész)

Kritikánk az előző évadról

Amikor a pszichológusod sokkal őrültebb nálad

A Direkt terápiában első állandó tévés szerepében látható Harrison Ford – és nem ez a dramedysorozat egyetlen telitalálata. Kritika az Apple TV+ szériájáról.

Lássuk!

 

Nemezis – 1. évad

Disney+

Sylvia van Maele ügyész és Lars van Deurnen, a Pénzügyi Bűncselekményeket Vizsgáló Holland Hatóság (FIOD) munkatársa egyesítik erejüket, hogy együtt szálljanak szembe a gazdasági bűnözéssel: a fedőcégek, a zsákutcába vezető dokumentumok és a nemzetközi adózási szabályok áthágásának sötét világában. Amikor Sylvia magán- és szakmai élete összeomlik, a túlélés érdekében a megérzéseire kell hagyatkoznia.

Premier: október 16. (minden rész)

 

Visszavágó – 1. évad

Max

Valós események ihlette pszichothriller Garri Kaszparov sakkzseni és az IBM szuperszámítógépe, a Deep Blue közötti történelmi összecsapásról. Az ember és a gép közötti csata örökre megváltoztatja a mesterséges intelligenciáról alkotott felfogásunkat.

Premier: október 17. (1-2. rész)

 

Az ördög órája – 2. évad

Amazon Prime Video

Peter Capaldi és Jessica Raine a főszereplője ennek a lebilincselő hatrészes pszichothrillernek. Lucy minden éjjel pontban 3:33-kor felébred. Sokáig semminek nincs értelme az életében. De a válaszok ott vannak valahol egy brutális gyilkosságokkal szegélyezett ösvény végén.

Premier: október 18. (minden rész)

 

 

Riválisok – 1.évad

Disney+

1986-ot írunk, és Nagy-Britannia virágzik. A Riválisok a televíziózás vérengző világába kalauzol, ahol a frizurák nagyok, de az ambíciók még nagyobbak. Üzletek köttetnek a tárgyalótermekben és a hálószobákban is. Senki sem tudhatja biztosan, ki kerül ki győztesként. Mivel minden férfi és nő csak saját magára számíthat, vajon kivirágozhat-e az igaz szerelem Jilly Cooper Rutshire krónikák című bestsellerének várva várt adaptációjában?

Premier: október 18. (minden rész)

 

 

(via Sorozatjunkie)