Otthagyja a Wednesday a Netflixet?

A második évadát már egy másik streaming szolgáltatónál kezdheti a népszerű spinoffsorozat.

A Netflix persze szívesen magánál tartaná a sikerszériát, hiszen múlt novemberben olyan erősen debütált az oldalukon, hogy

még a Stranger Thingsét is lekörözte a nézettsége

az angol nyelvű tartalmak terén (több mint 400 millió órányit néztek belőle egyetlen hét leforgása alatt).

Az biztos, hogy a hatalmas érdeklődést generáló műsor folytatódni fog, de a döntés, hogy hol, a gyártó stúdió, az MGM kezében van. Mivel a Metro-Goldwyn-Mayer tavaly az Amazonnal írt alá egy 8 és félmilliárd értékű szerződést, amelynek értelmében a cégóriás gyakorlatilag felvásárolta a stúdiót, minden bizonnyal a szintén a tulajdonukban álló Prime Videón debütálhat a show.

Forrás: Netflix


Ezzel együtt a Netflix még mindig megállapodhat az Amazonnal, hogy továbbra is náluk legyen a Wednesday otthona, főleg, hogy az Amazonnál korábban úgy nyilatkoztak, hogy nem hajtanak arra, hogy minden MGM-tartalomnak exkluzívan a Prime Videón legyen a premierje. Szóval a jelek szerint mindez még mindig nyitott kérdés.

Annak ellenére, hogy hivatalosan még nem jelentették be a folytatást, a széria producerei állítólag már javában keresik a forgatási helyszíneket a második évadhoz (állítólag Magyarország is felmerült), ezenkívül az írói csapat toborzása is megkezdődött.

Egyeseknek pedig már arra is van tippjük, hogy mi körül bonyolódik majd a cselekmény:

a rajongók ugyanis szeretnének többet látni a címszereplő romantikus kapcsolataiból, a Wednesdayt megformáló Jenna Ortega pedig úgy nyilatkozott, szerinte a hősnek biszexuálisnak kéne lennie, és egy tökéletes világban szobatársa, Enid lenne a szerelme.


(via Independent)