Robert Downey Jr.-ral jön az Oldboy rendezőjének sorozata az HBO Maxra

Április 15-én, hétfőn indul A szimpatizáns.

A 7 részes minisorozat Viet Thanh Nguyen Pulitzer-díjas regénye alapján készült, s főbb szerepeiben Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, az Emmy-díjas Sandra Oh és az Oscar-díjra jelölt Robert Downey Jr. látható.

A szimpatizáns egyszerre kémthriller és kultúrközi szatíra

egy félig francia, félig vietnámi kommunista kém hányattatásairól a vietnámi háború végnapjaiban, majd Egyesült Államok-beli száműzetése alatt.


A sorozat showrunnere és executive producere Park Chan-wook és Don McKellar, akikhez szintén executive producerként a széria már említett sztárja, az amúgy több szerepben is látható Robert Downey Jr. is csatlakozott.

Utóbbiba (Downey Jr. több szerepébe) a most nyilvánosságra hozott és már magyar felirattal is elérhető trailer is ad némi bepillantást a kedvcsináló végén. Amelyből egyébként az is kiderül, hogy a cselekmény lényege, hogy a Hoa Xuande által alakított főhős kettős ügynökként tevékenykedik.


(via HBO Max)

 

Mi minden várható még az HBO Maxon A szimpatizáns mellett?

Az HBO eltűnik, de jön a Harry Potter-sorozat

Szerdán kiderült, mikor indul az HBO Max helyére lépő Max, és többek közt Jodie Foster, Colin Farrell, Robert Downey Jr. és Kate Winslet sorozata is új előzetes kapott.

Tovább