Stranger Things: tucatnyi fotó érkezett a negyedik évadhoz

A rajongók persze máris elkezdtek rejtvényt fejteni, hiszen elég sokatmondó képeket kaptunk a Netflix sorozatához.

A népszerű ifjúsági sci-fi/horror széria május 27-én folytatódik a streamelős óriásnál, ahol most tizenkét jelenetfotót is kiraktak a Stranger Things hivatalos Twitter-oldalára. Az új évad hat hónappal a harmadik eseményei, azaz a Starcourt plázában történt, Hawkins városára terrort és pusztulást hozó küzdelem után folytatódik.


A tini főhősöknek pedig nemcsak ennek utóhatásaival kell megküzdeniük, de azzal is, hogy most először vannak külön egymástól, miközben a középiskola szintén nem túl egyszerű útvesztőjében bolyonganak. A sérülékeny időszak mellett ráadásul a kamaszokat újabb fenyegető természetfeletti erő tartja sakkban, amelynek ha megfejtik hátborzongató rejtélyét, talán véget ér a Tótágasból folyamatosan érkező horror.


Ahogy azt nemrégiben már nyilvánosságra hozták, a negyedik évad két részletben lesz streamelhető a Netflixen: a május 27-i első adag után július 1-jén debütál a második felvonás. Ezenkívül azt is bejelentették, hogy az ezt követően érkező ötödik évad lesz az utolsó a műsor történetében. Az alkotók, Matt és Ross Duffer azonban felfedték, hogy a jövőben várhatóan készül majd egy spinoffsorozat is a Stranger Thingshez.


A rajongókat azonban most leginkább nem ez foglalkoztatja, hanem a frissen bemutatott képek, hiszen látható rajtuk pár rejtélyes dolog. Az, hogy a harmadik évadban SPOILER! elhunyt Hopper seriff visszatér, már nem újdonság, mivel már korábban is pletykáltak róla, ezenkívül egy poszteren is szerepelt az őt alakító David Harbour. Azt viszont senki sem érti, hogy miért visel Nancy egy Ruth feliratú vizitorkártyát. Ahogy az is sokakat foglalkoztat, mit néz olyan aggodalmasan Joe és Robin a Scoops Ahoy fagyizóban...


(via The Hollywood Reporter, Independent)