Stream rovat és "Nézz Klasszikusokat" sorozat - új tartalmak a PORT.hu-n

Segítünk tájékozódni a képernyőzajban.

Kedves Olvasó!

A PORT.hu elsődleges feladata eddig is az volt, hogy segítsen tájékozódni. Nincs ez máshogy most sem, és a jövőben sem akarunk változtatni. Igyekszünk a kultúra minden területén a lehető legszélesebb programkínálatot bemutatni.  Ugyanakkor nem titok, hogy a tévé, a film és a mozi eddig is kiemelt figyelmet kapott nálunk, és ezen sem kívánunk változtatni. Sőt! Az elmúlt időben egyre népszerűbb stream csatornák nagyon hamar komoly pozíciót szereztek maguknak a film szeretők körében, ehhez hozzájárult a covid helyzet is, amikor a mozik bezártak, a filmnézés pedig a kanapéra szorult.

A stream csatornák megjelenésével a kínálat is hatalmasra bővült, hatalmas a képernyőzaj, nem ritka, hogy az emberek 30-40 percet töltenek el csak azzal, hogy mit is nézzenek aznap este. Éppen ezért úgy gondoltuk, segítünk a tájékozódásban itt is.

Elindítottuk STREAM rovatunkat, ahol ajánlókat, kritikákat, híreket, filmes érdekességeket olvashatnak a PORT.hu olvasói.

Az újdonságok - akár önálló filmek, akár sorozatok - is folyamatosan bemutatásra kerülnek, ugyanakkor igyekszünk megmutatni a stream csatornák kínálatának teljes palettáját. Ezért nem csak az újdonságokra helyezzük a hangsúlyt, hanem az elérhető régebbi filmekre is. Ezért elindítjuk a Nézz Klasszikusokat sorozatunkat, amelyben minden nap egy klasszikus, streamelhető filmet ajánlunk majd. 

És persze számítunk rád is, kedves olvasó! Írd meg, mi segítené jobban a tájékozódást, miről olvasnál többet!

Jó olvasást és jó filmnézést kíván:

a PORT.hu