„Tim Allen kib*szott bunkó volt” a Télapuk forgatásán

Ezt állítja legalábbis róla a kolléganője, Casey Wilson, aki szerint a Disney+ sorozat forgatása volt „a legrosszabb élmény, amit valaha is átélt egy sztárral”.

Casey Wilson volt nemrégiben a Bitch Sesh podcast vendége, ahol a színésznő bizony sűrűn emlegette a címbéli bitch szót a kollégájával, Tim Allennel kapcsolatban – és ennek a szónak bizony abban a szövegkörnyezetben nem az volt a jelentése, „nőstény” vagy „szuka”, hanem az hogy „hisztis picsa” vagy inkább „síró fürdős kurva”...

 

Forrás: Disney+

 

Casey Wilson szerint ugyanis „Tim Allen egy kib*szott bunkó volt” a Télapuk című Disney+ sorozat forgatásán, ami így a színésznő szerint „a legrosszabb élmény volt, amit valaha is átélt egy sztárral”. Bár magában már eltemette a történteket, mert a sorozat egyik producere „nagyon jó barátja”, és mert „a gyerekei imádták a Télapu-filmeket”, nem kímélte Allent a podcastben, csak úgy záporoztak azok a bizonyos „bitch”-ek:

Tim Allen egy fürdős kurva volt. Tényleg ez volt a legrosszabb élmény, amit valaha is átéltem egy sztárkollégával. (...) Mindenki [olyan óvatos volt, hogy] tojásokon lépkedett Allen körül a forgatáson, és az emberek mindig idegesnek tűntek. Amikor végzett [a jelenetével], kib*szott bunkó volt. Soha nem nézett a másik szemébe, soha nem mondott semmit. Annyira kellemetlen volt.
Forrás: Michael Tran/FilmMagic/Getty

 

Wilson két konkrét jelenet felvételét is felidézte. Az egyikben Tim Allen Mikulásként mászott be a kéményen keresztül a házba, de a színésznő karaktere betörőnek hitte őt, ezért megdobálta. Allennek nem tetszett az, ahogy Casey Wilson megcsinálta a felvételt, de ezt nem a színésznőnek mondta el, hanem a két méterre álló producernek – úgy, hogy a színésznő is hallja. A másik jelenet egy közeli felvétel volt, ahol a színésznő kitakarta Tim Allent, mire a komikus mérgében azonnal elhagyta a forgatási helyszínt anélkül, hogy bármelyik stábtagnak szólt volna erről:

Tim Allen felkiáltott: »Leléptem!«. Aztán fogta a bársony mikulásköpenyét, a padlóra dobta, és kisétált. Behozták a dublőrét, aki egy kedves ember volt, és akivel sokkal jobb volt játszani. Az emberek meg majd' összetörték magukat, hogy felvegyék a földről a ledobott mikulásköpenyét. [Tim Allen] egy fürdőskurva. És ez még mind semmi... Meg nem mondom már, ki mondta, olyasvalaki, akit nem ismerek, talán stábtag volt, de amikor elsuhant mellettem, csak annyit mondott [Tim Allen teátrális távozásával kapcsolatban]: »Ma épp jó kedvében találtad.«

Tim Allen és a képviselője egyelőre nem kommentálták Casey Wilson állításait. (via Variety)