Tovább bővült a Netflix szeptemberi premierjeinek listája

Pedig eddig is rengeteg címet tartalmazott.

Habár augusztus végén már mi is közzétettünk egy brutálisan sok címből álló listát (itt találjátok), a streamingóriás azóta még tovább bővítette premierjei listáját. Ezek közül a legizgalmasabb talán az a négy kisfilm, ami Roald Dahl világába kalauzolja a nézőt, méghozzá Wes Anderson vezetésével. A sort szeptember 27-én a Henry Sugar csodálatos története nyitja, amelyben Benedict Cumberbatch egy olyan gazdag embert alakít, aki elhatározza, hogy elsajátít egy különleges képességet, hogy csalhasson a szerencsejátékban.

 

A majdnem teljes lista

Itt a Netflix szeptemberi bemutatólistája

Jön a szeptember, tele új Netflix produkciókkal. Mutatjuk a majdnem teljes listát.

Tovább


A 41 perces filmben szerepel Ralph Fiennes, Dev Patel, Ben Kingsley, Rupert Friend és Richard Ayoade is. A Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon már bemutatkozott kis remektől egyébként el voltak ájulva a kritikusok. Szeptember 28-án érkezik A hattyú, két kegyetlenkedő tiniről, 29-én A patkányfogó (egy profi rágcsálóirtóról), végül 30-án az egy férfi ágyában alvó mérges kígyóról szóló Méreg. Az utóbbi három rövidfilm csak 17-17 perc hosszú, és Dahl kevésbé ismert novelláit dolgozza fel.


A Netflix ezenkívül true crime tartalmait is bővíti: a Kettős gyilkosság Dél-Karolinában című dokumentumfilm-sorozat szeptember 20-án bemutatandó második évadában még mélyebbre áshatunk a családját kiirtó sztárügyvéd, Alex Murdaugh meglehetősen zavaros ügyében. Szintén dokusorozat lesz, ám egészen más témában, az UFO-észlelések, amit a Steven Spielberg nevével fémjelzett Amblin Television gyártott, és szeptember 27-től lesz látható.


A hónap talán legjobban várt premierje azonban minden bizonnyal a Benicio del Toro, Alicia Silverstone és Justin Timberlake főszereplésével forgatott thriller, a Hidegvér, amelyben Del Toro nyomozója egy fiatal ingatlanügynök ellen elkövetett brutális gyilkossági ügyben nyomoz, ami azonban sokkal szövevényesebb, mint amilyennek elsőre látszik. A korábban bejelentett információtól eltérően a film október 6. helyett már szeptember 29-től felkerül a Netflix kínálatába.

 

Bővebben a Hidegvérről

Megérkezett az előzetes az év legvárósabb Netflix-thrilleréhez

A Hidegvér a klasszikus krimik dermesztő és csavaros világát idézi.

Tovább


A
Hidegvérről ebben és ebben a cikkünkben írtunk korábban, a streamingóriás remélhetőleg immár teljes szeptemberi bemutatólistája pedig ide kattintva érhető el.


(via The Hollywood Reporter)