Újra együtt a '80-as évek két nagy nevettetője!

Steve Martin és Martin Short Selena Gomezzel kiegészülve botcsinálta detektív lesz a Hulu új sorozatában, az Only Murders in the Buildingben. Itt a fergeteges előzetes is!

Augusztus 31-én egy sztárparádét felvonultató, kacagtató krimisorozattal üzen hadat a Hulu a legnagyobb streaming platformoknak (úgymint: Netflix, HBO GO, Disney+, Apple TV). Az három főszereplője ugyanis Steve Martin, Martin Short és Selena Gomez, akik olyan egymás mellé sodródott idegeneket alakítanak, akik mindannyian összefüggésbe hozhatóak egy toronyházban történt bűnüggyel, így a saját szakállukra nyomozni kezdenek. Íme a mókás előzetes: 

Bár mára már kicsit megkopott a hírnevük, a 75 éves Steve Martint és a 71 éves Martin Shortot aligha kell bemutatni a PORT.hu olvasóinak, hiszen korábban olyan halhatatlan remekműveket forgattak, mint, a Roxanne, a Repülők, vonatok, autók, A Riviéra vadorzói vagy épp a Vérbeli hajsza, Az örömapa 1-2ben és A három amigóban pedig mindketten szerepeltek (utóbbiban a korszak másik híres vígjátékkirályával, Chevy Chase-zel kiegészülve). A tíz epizódosra tervezett Only Murders in the Buildinggel most bebizonyíthatják, hogy öreg komikus nem vén komikus, és korántsem pukkantották még el az összes humorpetárdájukat az elmúlt évtizedekben – amit mi sem bizonyít fényesebben, mint hogy a sikeres színdarabíróként is tevékenykedő Steve Martin nemcsak főszereplője, de a fő kreátora, forgatókönyvírója és társproducere is az új Hulu-sorozatnak.

Forrás: Hulu