Újra együtt a Heti Hetes szereplői, kár, hogy csak egyetlen alkalom volt

A Partizán című műsorban múltat idéztek, a 2000-es évek elejének politikájáról és személyes ellentétekről vallottak, meglepő és szókimondó őszinteséggel.

Az 1999 és 2016 között futott Heti hetes kétségkívül Magyarország egyik legnézettebb műsora volt, amin nem csak röhögcsélni lehetett, hanem komoly véleményformáló erővel is bírt. Gulyás Márton Partizán című online műsorában a törzsgárda öt tagja (Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László) és Ónodi György, egykori főszerkesztő vendégeskedett.

Ez a jó egy óra nem csupán egy kellemes nosztalgiatrip, ugyanis a résztvevők kendőzetlen őszinteséggel beszélnek nem csak a műsor történetéről, hanem egymásról is.  Arról, hogy melyek voltak a Heti Hetes legjobb, vagy épp legkínosabb pillanatai. Vagy arról, hogy hány vödör szart kaptak postán kritika gyanánt felháborodott nézőktől. De a kétezres évek elejének politikájáról is beszélnek, személyes ellentétekről (nyers szókimondásával Havas nyilván nem hazudtolja meg önmagát), a kisebb-nagyobb összetűzésekről az RTL Klub vezetőségével. 

Jó látni, hallani a Heti Hetes egykori szereplőit, és gyorsan elrepül az a hetven perc, hallgatnánk még őket sokáig, akár heti rendszerességgel is. Persze a mai közéletet ismerve már nem lehetne olyan önfeledten nevetni a poénokon, és valószínűleg egy ilyen műsor egyszerűen már nem is létezhetne. Ahogy ma még jobban torzítana, hiszen a szereplők világnézete azért markánsan egy irányba mutatott, pedig akkoriban még nem szakadt ennyire ketté a társadalom.

Mindegy is, ez egy marha jó műsor, akinek van egy órája, feltétlenül nézze meg.