Van humora a Netflixnek: az És egyszer csak... 2. évadával egyszerre indul Kim Cattrall sorozata

Kim Cattrallt a Netflixen láthatjuk, míg a Szex és New York spinoffjának új évadát szokásosan az HBO Maxon.

Mint ismeretes, Kim Cattrall karaktere, a szexéhes Samantha nélkül készült el a Szex és New York spin off sorozata, az És egyszer csak..., mert egyszerűen annyira kibékíthetetlen az ellentét a színésznő és a Carrie Bradshaw-t alakító Sarah Jessica Parker között (aki ráadásul mindkét sorozat producere is egyben). És bár maga Samantha nem tűnt el teljesen a történetből (hiszen Carrie chatelt is vele), fizikai valójában nagy valószínűséggel már nem fogjuk látni őt az HBO háza táján.

Épp ezért zseniális trollkodás a Netflix részéről, hogy Kim Cattrall új sorozatát, a Glamoroust ugyanazon a napon, június 22-én teszik elérhetővé, amikor a Maxon elindul az És egyszer csak... 2. évada.

 

Forrás: James Devaney / WireImage / Getty Images

 

Maga a Glamorous sorozat egy Marco Mejia nevű queer férfi történetét meséli el, akinek az élete kisiklani látszik, mígnem váratlanul munkát kap a legendás sminkmogul, Madolyn Addison (Kim Cattrall) cégénél. Ez lesz Marco nagy esélye arra, hogy rájöjjön, mit akar az élettől, ki is ő valójában, és mit jelent számára valójában queernek lenni (a karaktert az ismert énekes és YouTube-sztár Ben J. Pierce, azaz Miss Benny alakítja).

(via Uproxx)