Végre kiderült, mi lett a Tőrbe ejtve 2. hivatalos címe

Maga a rendező, Rian Johnson árulta el, hogy Glass Onion: A Knives Out Mystery címmel kell majd keresni a krimifolytatást a Netflix kínálatában.

Rian Johnson a Twitteren fedte fel 2019-es sikerfilmje folytatásának címét, ami az lesz, hogy Glass Onion: A Knives Out Mystery (magyarul körülbelül: Üveghagyma: Egy Tőrbe ejtve-rejtély). Posztjában egyébként az alkotó kifejtette, hogy a neves krimiíró, Agatha Christie hogyan befolyásolta őt a Netflixnek készülő újabb krimi elkészítésében.

Azt hiszem, van egy tévhit, hogy a könyvei újra és újra ugyanazt a formulát használják, ám a rajongók tudják, hogy ennek az ellenkezője igaz. [Agatha Christie] folyamatosan feszegette a műfaji határokat.

A whodunit álcája alatt írt kémthrillert, proto kaszabolós horrort, sorozatgyilkos utáni hajszát, gótikus románcokat, pszichológiai jellemrajzokat, utazós regényeket.

Amikor a Tőrbe ejtve című filmet készítettem, az izgatott, hogy a Daniel [Craig] által megformált Benoit Blanckal a középpontban forgathassak további krimiket úgy, ahogyan Christie. Abban az értelemben, hogy minden film olyan lesz, mint egy teljesen új könyv, saját hangvétellel, ambícióval, létjogosultsággal.

Az idén debütáló Üveghagyma: Egy Tőrbe ejtve-rejtélyben egyébként nem Daniel Craig lesz az egyetlen sztár, aki Görögországban keveredik bele egy izgalmas bűnügybe. Láthatjuk majd többek közt Edward Nortont, Dave Bautistát, Jessica Henwicket, Kate Hudsont és Leslie Odom Jr.-t is.

Craig pedig minden bizonnyal visszatér majd a Tőrbe ejtve 3. nyomozójaként is, mivel most már nem kell James Bond-folytatásokat forgatnia, és Rian Johnson olyan szerződést írt alá, amelynek értelmében két Knives Out-filmet kell prezentálnia a Netflixnek.

(via NME.com)