Visszatér egy régi nagy kedvenc az És egyszer csak...-ba

Most már mozgóképes bizonyítékot is kaptunk arra nézvést, hogy a Szex és New York folytatásának második évadában tényleg ismét találkozhatunk Aidannel, hiszen megérkezett az első előzetes.

A teaser mellett az HBO Max azt is nyilvánosságra hozta, hogy a sorozat második évada valamikor júniustól lesz látható (pontosabb dátumot még nem tudni), illetve pár új fotót is bemutattak (ezeket a cikk aljára raktuk). A természetesen Carrie (Sarah Jessica Parker) által narrált teaserben először arról láthatunk egy kis összefoglalót, hogy hol tartanak az életükben és a kapcsolataikban a főhősnők.

Kiderül például, hogy Carrie búfelejtő szexre használja új podcastjének a producerét, Franklynt, amiért meg is kapja a magáét kollégájától, Jackie-től. Majd amikor a központi karakter ott tart a kis monológjában, hogy rájött, hogy egyes dolgokat jobb a múltban hagyni, sejtelmesen hozzáteszi, hogy „de talán nem mindent” – és ekkor jön el a pillanat, amikor meglátjuk a John Corbett által alakított Aidant.


Sarah Jessica Parker – ahogy arról mi is beszámoltunk – már januárban bejelentette, hogy Corbett visszatér a sorozatba, aminek nem minden rajongó örült, hiszen véleményük szerint „ez egy toxikus kapcsolat, mivel Carrie olyan a férfi számára, mint neki volt Mr. Big: rettenetesen bánt vele” (a főhősnő korábban először bevallotta Aidannek, hogy megcsalta Biggel, másodszor pedig meggondolta magát, amikor az feleségül akarta venni.).

Hogy ezenkívül mire számíthatunk még a közelgő második évadban, az nem a most nyilvánosságra hozott előzetesből, hanem egy tavaly tavaszi interjúból derült ki, amikor is Michael Patrick King executive producer azt nyilatkozta, hogy az a terve, hogy az új karaktereket (például Miranda új szerelmét, Chet, illetve Charlotte és Carrie új ismerőseit, Lisát és Seemát) jobban bevonja a három barátnő, Carrie, Miranda és Charlotte baráti körébe. Mivel az És egyszer csak… első évada 2021 decemberében elég rosszul indult, de aztán nagyot javult, mi már alig várjuk a folytatást!

Forrás: HBO Max

 

Forrás: HBO Max

 

Forrás: HBO Max

 

Forrás: HBO Max

 


(via Variety)