Zendaya elárulta, mire számíthatunk az Eufória 3. évadában

Egy örökkévalóságnak tűnik, mire megkapjuk az Eufória 3. évadát.

A Z generáció kedvenc sorozatának 3. évadára már hosszú évek óta várunk, de végre most már konkrétumokat is lehet tudni az Eufória folytatásáról. Ezúttal a széria főszereplője, Zendaya árulta el, hogy természetesen lesz időugrás a második és a most készülő évad között. 

Most már biztos, hogy az HBO népszerű sorozatának új részeit 2025 januárjában kezdik el forgatni, és számos kulcsszereplő is visszatér. Bár premierdátumról még szó sincs, de valószínűleg 2026-nál előbb nem várhatjuk az Eufóriát. 

Zendaya nemrég egy friss interjúban elmondta, hogy izgatott az időugrás miatt, és várja, hogy ne a középiskolás dráma legyen a széria középpontjában. 

Számomra izgalmas és lenyűgöző lesz látni és megérteni a sorozat karaktereit a középiskolai kontextuson kívül, hogy mindaz, amit láttunk, amikor gyerekek voltak, hogyan befolyásolja majd az életüket, milyen felnőtté válnak és kicsodák lesznek a világban

– nyilatkozta a kétszeres Emmy-díjas színésznő. 

Ez is érdekelhet!

Ha bejön az Eufória, adj esélyt ezeknek a sorozatoknak is!

Ha te is úgy rácsúsztál az HBO szériájára, mint Rue a drogokra, és elvonási tüneteid vannak a következő epizódig, akkor segítünk.

Tovább

Már biztos, hogy Barbie Ferreira nem tér vissza a folytatásban, így az általa alakított karaktert, Kat Hernandezt nem láthatjuk többet. Szintén hiányolnunk kell a 2023-ban elhunyt Angus Cloud színész által alakított karaktert, Fezco „Fez” O'Neillt. A 25 éves sztár halálát drogtúladagolás okozta. Az Eufória többi szereplőjét is megviselte a barátjuk és kollégájuk halála, így talán ez is szerepet játszott abban, hogy még tovább csúszott a forgatás. 

Forrás: Screen Rant