Az Az Beverlyje ismét furcsa dolgokkal szembesül

Sophia Lillisnek ezúttal nem egy emberevő bohóccal, hanem saját szuperképességeivel kell megküzdenie – mindezt a Stranger Things producereinek új sorozatában.

Február 26-án kerül fel a Netflixre az I Am Not Okay With This című rendhagyó szuperhősös széria, amiben az Az első és második részéből ismert ifjú színésznő egy zűrös kamaszlányt játszik, akinek az élete még zűrösebbé válik, amikor kiderül, hogy tárgyakat képes mozgatni az elméjével.

Forrás: YouTube / Netflix

 

Az I Am Not Okay With This egy 2017-es képregényen alapul, és a főhőse Sydney, egy saját bevallása szerint unalmas 17 éves tinilány. Van egy barátja, akivel más síkra helyezik a kapcsolatukat, és egy barátnője, akivel annak ellenére is megpróbálja fenntartani a jó viszonyt, hogy rühelli a pasiját.

Csakhogy Sydney azért mégsem annyira átlagos, mint állítja magáról. Nemrégiben meghalt például az apukája, és indulatkezelési problémával küszködik. Nem tudni, emiatt-e, de egy nap észreveszi, hogy szuperereje van: képes tárgyakat mozgatni az akaratával. Ez az eleinte ártalmatlannak tűnő dolog pedig a jelek szerint elszabadul, hiszen a most nyilvánosságra hozott trailer elején Sydney-t vérrel borítva láthatjuk, ahogy menekül a rendőrök elől...


(via Collider)