Pintér Béla Társulat - elmaradó előadások

A koronavírus miatt A Soha Vissza Nem Térő előadások a Fészek Művészklubban november 3-a és 5-e között elmaradnak.

A Pintér Béla Társulat közleménye:

"Kedves Nézőink!

Sajnos a koronavírus társulatunk egyik tagját is elérte, így a november 3-a és 5-e között meghirdetett A Soha Vissza Nem Térő (Fészek Művészklub) előadások ELMARADNAK. Szeretnénk megnyugtatni mindenkit, hogy kollégánk az elmúlt egy hétben nem dolgozott együtt a társulattal, így kontaktus sem történt a társulat többi tagjával és az elmúlt előadások nézőivel. Reményeink szerint a november 6-tól tervezett előadásainkat megtartjuk.

A megváltott jegyek tulajdonosait szeretnénk megkérni az alábbi űrlap kitöltésére, ahol rendelkezni tudnak a jegyeik sorsáról. A kitöltés határideje: 2020. november 5.

Alapvetően három lehetőség közül tudnak választani:
- visszaváltás: ebben az esetben a jegyek árát visszatérítjük
- későbbi felhasználás: a megvásárolt jegyek egy későbbi (egyelőre még nem ismert, de várhatóan 2021. január/február) időpontban lesznek felhasználhatók
- támogatás: a megvásárolt jegyek áráról lemondva a társulat további működését tudják támogatni, mindenkinek nagyon köszönjük, aki ezt az opciót választja. Azon nézőinket, akik lemondanak a jegyek áráról soron kívül fogjuk értesíteni, amint új időpontokat tudunk kitűzni az adott előadásból."