10 csattanós idézet a Szex és New Yorkból

A világon szinte mindenhol ismerik, gyűlölik és imádják ezeket a szuperfüggetlen csajokat. Összegyűjtöttünk tíz idézetet a sorozatból illetve filmekből.

Sokan imádják és rengetegen gyűlölik a sorozatot, ami elsők között hirdette, hogy nem ciki, ha harminc felett még nem találtad meg az igazit és szültél neki két gyereket. Az mindenesetre tagadhatatlan, hogy jól fogott a négy irritálóan független és divatbolond barátnő nyelve, és sok jó szöveget kapott az okoskodó Carrie, a társadalmi elvárásokra magasról fütyülő Samantha, a menthetetlenül romantikus Charlotte és a karrierista Miranda.

"Az univerzum nem mindig bánik velünk igazságosan, de legalább van humorérzéke." (Carrie)

"Ne vicceljünk már, az ember örökké versenyez az exével, a tét az, hogy melyikünk hal meg egyedül és magányosan." (Samantha)

"Régebben azt gondoltam, hogy akik egyedül ülnek a Starbucksban a laptopjukkal, azok mind felszínes pozőrök. Ma már tudom, hogy valójában nemrég költöztek össze valakivel." (Carrie)

"15 éves korom óta randizgatok, elfáradtam! Hol az igazi szerelem!?" (Charlotte)

 

"Amikor a férfiak bátor gesztusokat tesznek, azt általában romantikusnak tartják. Ha viszont egy nő tesz ilyesmit, akkor kétségbeesettnek vagy egyenesen pszichopatának nézik." (Carrie)

"Azt hiszem, monogámián van, és tőletek kaphattam el." (Samantha)

"A legizgalmasabb, legfontosabb és legnagyobb kihívást jelentő kapcsolat az, amit saját magaddal ápolsz. Ha találsz valakit, aki szereti azt, amilyennek te szereted magad, az fantasztikus." (Carrie)

 "Mi értelme a külvárosban lakni, ha nem fekszel le a kertésszel?" (Samantha)

"Mi ítélkezünk, ez a hobbink. Vannak, akik kézműveskednek, mi ítélkezünk." (Stanford)

"Sosem leszek az a nő, akinek mindig tökéletes a haja, és nyugodtan felvehet fehéret, mert nem piszkolja össze." (Carrie)

"Szóval rendeljünk még két kávét, vagy szerezzünk két pisztolyt és végezzünk magunkkal?" (Carrie)

 

 "Rájöttem, hogy a huszonéves lányok fantasztikusak, egészen addig, amíg meg nem látod őket a férfival, aki összetörte a szíved." (Carrie)