4. és 5. évadot is szeretnének a Stranger Things vagány gyerekszereplői

Sőt, Hopper seriff saját spin off sorozatot is kaphat, amiből megismernénk a New York-i zsaruéveit.

Július 4-én startol el a Netflixen a Stranger Things 3. évada, amit túlzás nélkül a fél világ vár már, hiszen ez az utóbbi évek legjobb horror sorozata. Az egyre nyurgább, tinédzser főszereplők, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo és Noach Schnapp nemrég a Trónok harca felemás befejezése után beszélgettek arról az Entertainment Tonight újságírójával, hogy szerintük hány évad van még ebben az egycsapásra közönségkedvenccé vált, kísérteties kisvárosi történetben.

Finn Wolhard, aki a gyerekcsapat vezérét, az Elevennel legutóbb szerelembe eső Mike-ot alakítja a sorozatban, látna fantáziát újabb évadokban is:

Valószínűleg nem ez lesz az utolsó évad, bár még nem tudunk semmit. Azt hiszem, szükségünk lesz legalább még egy évadra, hogy mindent mindennel összeköthessünk. De inkább kettőre. Szóval legalább egy évad még mindenképpen kellene.

Noach Schnapp (aki a negatív világot megjárt, szerencsétlen kis Willt alakítja a sorozatban) hozzátette:

Szerintem akkor kell majd leállni, amikor már úgy érezzük, a történetet le kell zárni. Ha nincs több elmesélhető sztori, akkor ne is legyen több.

A július 4-én elstartoló új évad a két fő kreátor, Matt és Ross Duffer szerint szemérmetlenül vicces és iszonyú félelmetes lesz. Ezt az előzetes alapján abszolút el is lehet hinni nekik!

A napokban egyébként egy másik izgalmas Stranger Things-hír is bejárta a világsajtót: könnyen lehet, hogy a nagy sikerre való tekintettel a mogorva, de szimpatikus Hopper seriff (David Harbour) egy saját spin off sorozatot kap! Ebben megismernénk a New York-i zsaruéveit (Eleven ugye talált egy elcsomagolt dobozt a seriff régi cuccaival), és megtudnánk, mi történt vele Vietnamban, ami miatt örökre megváltozott az élete. A spin off sorozat alapját egy izgalmas Stranger Things-regény adná (Stranger Things: Darkness on the Edge of Town: The Second Official Novel), amit a szerzője, Adam Christopher direkt úgy írt meg, hogy az egyes fejezeteit kis módosításokkal akár rögtön tévére is adaptálhatja a Duffer testvérpár. Alig várjuk! (via Independent)