A film, ami kritikai sikert csinált a vetkőzésből

A Magic Mike megugrotta azt, amit a Demi Moore-féle Sztriptíz és az Elizabeth Berkley főszereplésével készült Showgirls nem tudott megugrani, kritikai és pénzügyi sikert csinált a vetkőzésből, amit itt kigyúrt srácok "követnek el".

Az erotikával fűtött filmek többsége inkább a férfi nézők ízlésére van szabva, de Steven Soderbergh megelégelte ezt az áldatlan állapotot, és készített egy olyan filmet, amelyben az izmos férfitestek jelentik a fő attrakciót. A Soderbergh és Tatum által összedobott  mindössze 6 és félmillió dolláros büdzséből készült produkciót Channing Tatum producer-főszereplő saját sztriptíztáncos fiatal évei ihlették, és abból a szempontból is hiteles a film, hogy egyáltalán nem használtak testdublőröket vagy beugró táncosokat: minden színész saját maga adta elő a táncos és/vagy vetkőző számát, és a beszámolók szerint a női statiszták reakciói is teljesen igaziak. Igaz, Tatum szerint EZT a testet szinte lehetetlen hosszabb időn keresztül ilyen szinten fenntartani, de egy forgatás alatt azért sikerült neki, és itt nem a 300 (2007) filctollal kihúzott kockahasairól beszélünk!

Forrás: Big Bang Media

 

Mike Martingano (Channing Tatum) vállalkozó. A több téren is tehetséges és rendkívül sármos férfi azzal tölti a napjait, hogy az Amerikai Álmot hajszolja, a lehető legtöbb módon: tetőkkel és autókkal dolgozik, vagy bútorokat tervez tampai otthonában. Éjszakánként pedig varázslatos ember lesz. Egy csak férfiakat felvonultató revü műsor fő attrakciójaként Magic Mike évek óta vetkőzik a Club Xquisite színpadán, ahol eredeti stílusban előadott, lehengerlő mozdulatokkal kápráztatja el a közönséget. Minél jobban elcsavarja a nők fejét, azok annál több pénzt hagynak a klubban, és Dallas (Matthew McConaughey), a szórakozóhely tulajdonosa ennek csak örülni tud. Miután fantáziát lát egy általa csak Kölyöknek becézett srácban (Alex Pettyfer), Mike a szárnyai alá veszi a 19 éves fiút, és bevezeti a tánc, a bulik, a csajozás és a laza pénzszerzés világába. Nem kell hozzá sok idő, és a klub legújabb alkalmazottja saját rajongókra tesz szert, így a nyár sok-sok szórakozást ígér.

Forrás: Big Bang Media

 

A film váratlanul nagy sikere - 167 millió dollárt szedett össze világszerte – után 2015-ben elkészült a folytatás (Magic Mike XXL), és ha minden igaz, jön a harmadik rész is az HBO Maxra. És tényleg, ki gondolta, hogy egy férfi sztripperekről szóló film ekkorát fog durranni, hogy a mai napig is emlegetik, nem igaz? 

Forrás: Big Bang Media