A karantén sztárjai: a harcoló cicák

Az élő otthoni bejelentkezések során történtek már cifra dolgok, de a háttérben egymással verekedő vérmes macskák mindent visznek.

Valaki már a karantén előtt sztár lett azzal, hogy a háta mögött felvonult a teljes családja, mikor éppen szakértőként nyilatkozott élőben, más mögött pedig a félmeztelen szeretője lejtett át élő otthoni bejelentkezése során. Most egy Fülöp-szigeteki híradósnak szereztek kellemetlen másodperceket saját állatai, amivel persze azonnal a közösségi média sztárjai lettek.

Doris Bigornia a koronavírus miatt elrendelt karantén ideje alatt otthonról jelentkezett be, és május 15-én is saját lakásában beszélgetett telefonon hírműsora egy vendégével. Legalábbis próbált volna, de a háta mögött kitört a háború két macskája között, amire a nő nyugtalan pillantásokkal reagált, de igazi profiként nem léphetett közbe.

A 12 másodperces felvétel során – amit Bigornia kissé kárörvendő lánya, Nikki osztott meg a Twitteren – úgy tűnik, az elején a fehér perzsa cica áll nyerésre, de aztán visszavonulót fúj, és a csengős bengáli kerekedik felül. A közösségi média közönsége pedig vicces hozzászólásokkal díjazta a produkciót: valaki szerint erre van a karantén tévé kitalálva, más pedig úgy gondolja, kiválóan helyettesíti a sportközvetítéseket.

Nikki Bigornia később kirakott egy másik videót is, ami alapján úgy tűnik, szerelmi civódásról lehetett szó, mert azon már azt láthatjuk, hogy a fehér perzsa (mint kiderült, Bella Luna) nyalogatva mosdatja a bengálit (Nalát). A család egyébként nagy Alkonyat- és Oroszlánkirály-rajongó lehet, mert van két további cicájuk is, akiket Edwardnak és Simbának hívnak. Cicabolondok itt láthatnak előnyösebb képeket róluk.


(via Independent)