A Nagy Ő: jön az első rózsaceremónia, több versenyzőnek is lehet félnivalója

Két nő majdnem összeverekedett Jákob Zoltán miatt, szóval kétszeresen is feszült helyzet várható a szerda esti műsor kiszavazásán.

A Jákobért versengő hölgyek közül Nati és Virág már a nyitó adásban ellenszenvesnek találták egymást, aztán amikor a második, keddi részben az üzletember félrevonult, hogy egy kicsit jobban megismerje Natit, Virág nem bírta tovább, és odament megzavarni az édes kettest. Az „el szeretnélek rabolni” szavak kíséretében el akarta húzni Jákobot a helyszínről, amit azonban Nati nem hagyott annyiban, így elég kínos lökdösődés vette kezdetét a két nő között.

A tettlegesség egy pontján Virág még azt is előadta, hogy úgy túrja ki vetélytársát a helyéről, hogy szó szerint rá ült, amit a másik nő nyilván kikért magának, és kilátásba helyezte, hogy letépi a nyomulós versenyző ruhájáról a dísznek rárakott, rendkívül ízléstelen virágdíszeket. A helyzetet végül egyrészt Jákob mentette meg, aki kért még egy percet Natival Virágtól, másrészt pár másik lány is bejött, és Virágnál jóval udvariasabban kértek egy kis figyelmet a férfitól.

A műsor készítői azonban nem érték be ennyi drámával, és azzal fokozták tovább a feszültséget, hogy bejelentették, hogy a lányok kiszavazhatnak maguk közül két versenyzőt. A hölgykoszorú választása a lökdösődés egyik résztvevőjére, Virágra és Vivienre esett

– ám végül kiderült, hogy a két érintetettet ahelyett, hogy hazaküldték volna, egy hármas randira fuvarozták Jákobbal.

A szerda esti adás előzetese szerint viszont ma tényleg megtörténik az első kiszavazás, hiszen sor kerül az első rózsaceremóniára. A kedvcsinálóban pedig azt is láthatjuk, hogy a jelek szerint nem kizárólag a két verekedő hölgynek lehet félnivalója, hanem Erikának is, akiről kiderül, hogy eddig titkolt valamit, most viszont leleplezik a titkát – és az, hogy nem volt őszinte, egyáltalán nem szimpatikus Jákobnak.


(via 24.hu, tv2play.hu)

 

Az első adás alapján írt kritikánk

A Nagy Ő: „Tele ment a szemem csöccsel"

Jákob Zoltán csak mellesleg milliárdos, de a pénz nem boldogítja, ezért reméli, hogy ebben a műsorban megtalálja azt, amit pénzért nem lehet megvenni, a boldogságot, a szerelmet, de egyelőre csak diszkréten fedett női melleket kapott.

Tovább