A Nagy Ő megtalálta az igazit, már szakítottak is

Pénteken véget ért a TV2 párkereső realityje, amelyben Tóth Dávid világbajnok kajakozó kereste élete párját.

Bővelkedett izgalmakban A Nagy Ő fináléja, annyi fordulat volt benne, hogy azt még a Hatodik érzék rendezője is megirigyelhette volna. Az előző részben Tóth Dávid kiosztotta az utolsó rózsáját, így a 23-ból már csak két lány maradt talpon, Annabella és a műsorhoz később csatlakozó Laura.

Stohl András ceremóniamester úgy gondolta, hogy a végső nagy döntéshez környezetváltozás kell, ezért az édeshármast elküldte egy „szlovén álomrandira”, ahol az első nap Annabellának jutott. Az esti vacsora alatt a lány közölte a férfivel, hogy jól érezte magát, de azt vette észre, hogy Dávidnak két arca van, egy szerényebb és egy macsóbb. A férfi bevallotta, hogy igen, aztán együtt töltötték az éjszakát, de állítólag nem úgy.

Másnap Laurán volt a sor, neki valamiért sokkal izgalmasabb program jutott, elmentek például canyoningolni, ahol több időt töltöttek egymás szájában, mint a sziklafalakon, aztán ugyanezt folytatták csónakázás közben. Laura közölte, hogy ha ő lenne a kiválasztott, akkor hazaköltözne Angliából, majd következett a romantikus vacsi, amibe belerondított, hogy a lány elkezdte firtatni az előző nap történteket. Dávid megtört a keresztkérdések súlya alatt, bevallotta, hogy Annabellával aludt. Laurát ez sokkolta, úgy érezte, mintha megcsalták volna.

Másnap reggel viszont már úgy érezte, Dáviddal akar lenni, aki először Annabellát vezette a rózsaszirmokkal teleszórt rózsaszín áloltár elé, ahol jó alaposan megkínozta. Előadta ugyanis neki, hogy tökéletesen érezte magát vele, és szerinte boldogok lehetnének együtt, majd a több perces verbális petting végén közölte vele, hogy

egy dolog mégis hiányzik, az pedig a szerelem. Szerelem nélkül nem tudok belevágni egy komoly kapcsolatba."

Laura következett, akinél fordított taktikát alkalmazott a kajakos, előbb közölte vele a kétségeit, hogy nem biztos benne, Laura készen áll-e egy komoly kapcsolatra, aztán mégis szerelmet vallott neki.

Ezután boldogan éltek, amíg meg nem haltak, pontosabban két hónapig. Az adást ugyanis még nyáron vették fel, és kezdetben tényleg tombolt a love.

Jól indult, intenzív volt, hatalmas érzelmekkel, folyamatos együttléttel. Azt hittem, tényleg ő lesz a Nagy Ő, ám ahogy teltek-múltak a hetek, éreztem, hogy vannak dolgok, amikben nagyon különbözünk

- nyilatkozta Laura az nlc-hu-nak.

A különbségeket végül nem tudták áthidalni, és augusztus végén szakítottak. Laura, aki Dávid szerint nem biztos, hogy készen áll egy komoly kapcsolatra, úgy látja, a férfi az, aki „még nem kész arra, hogy megállapodjon.”

Via: Tv2 / nlc.hu

Pokorny Lia az I Love You Babyt énekelte a SZESSÖN próbatermében, amivel Tomi és Jancsó simán fel is vehette volna a helyben megalakult zenekarukba.