A Nagy Ő úgy smárol, mintha nem lenne holnap

Miközben eddig még az számított breaking newsnak, hogy elcsattant az első csók a TV2 párkereső műsorában, a legutóbbi, negyedik adásban Tóth Dávid alaposan belehúzott a lányoknál. Ráadásul egy váratlan fordulat miatt megváltoztak az erőviszonyok is.

A Nagy Ő szerda esti adását in medias res ott folytatták, ahol kedden abbahagyták, azaz a lányok „ellen” bevetett hazugságvizsgálat eredményeivel. A leleplezett versenyzők mindegyike (azaz azok, akiknél bebizonyosodott, hogy a legtöbb hazugságot válaszolták) lehetőséget kapott, hogy megmagyarázza a helyzetet Dávidnál – és a legtöbben ügyesen vágták ki magukat. Aleksandra például azzal védekezett, hogy ő

a megcsalást firtató kérdésnél hazudott (miszerint csalta-e már meg valaha a párját), de csak azért, mert számára nem egyértelmű, hogy mi számít megcsalásnak.

 


A kajakozó számára a legnagyobb csalódást viszont Annabella jelentette, mivel egyértelmű vonzalom áll fenn közöttük – most viszont, miután a lányt is hazugságon kapták, Dávid elbizonytalanodott, hogy Annabella „akarja-e még egyáltalán ezt az egészet”.

A lány biztosította róla a fiút, hogy nem azért hazudott, mert át akarja verni, csak még nem akarta kiadni az érzéseit, mert ennyi idő alatt nem volt lehetőségük azért olyan közel kerülni egymáshoz

– de továbbra is az a szándéka, hogy minél jobban megismerje potenciális szerelmét.


A nagy számonkérés után a Nagy Ő Rebekával ment el randizni, és az együtt elköltött vacsora alatt az eddig – Dávid szavaival élve – elesettnek tűnő lány kifejezetten merészen és csábítóan viselkedett. Nem túl meglepő módon el is csattant az első csók közöttük, amit ugyan korábban a férfi kezdeményezett, de ő végül visszakozni próbált, és a lány volt az, aki végül a tettek mezejére lépett (de nyilván nem ütközött semmiféle ellenállásba). Viszont kiderült Dávid habozásának az oka: a készítők igen drámai módon egy flashbackben mutatták meg, hogy

a srác pár órával korábban már Fannit is megcsókolta!

Úgy tűnt azonban, hogy Rebeka megérti és elfogadja, hogy ez benne van a pakliban, és nem okozott túl nagy megrázkódtatást a számára.


Így ennél a fordulatnál sokkal drámaibb eseménynek bizonyult, hogy

a műsorvezető, Stohl András úgy döntött: mivel azt gondolja, nem biztos, hogy Dávid számára az igazi a villában jelenleg tartózkodó nyolc lány között van, újabb két jelöltet mutat be neki.

A szőke Cintia és a barna Laura egyaránt nagyon bejött a fiúnak, akinek este egy újabb rózsaceremónián nehéz döntést kellett hoznia: a két új lány ugyanis csak úgy maradhat a házban, hogy másik két korábbi versenyzőnek távoznia kell. A kajakozó Cintiáért cserébe Fannit választotta (természetesen nem azt, akit korábban megcsókolt, hanem a névrokonát), aki nem vette zokon a döntést, mert ő is úgy érezte, hogy csak barátként tekint Dávidra.

Forrás: TV2


Az, hogy Laura helyett kit fog hazaküldeni a férfi, egy ügyes cliffhangernek köszönhetően a mai, csütörtöki adás nagy kérdése lesz. Az mindenesetre már a szerdai rész végén világos volt, hogy a lányok nagyon félnek a barna szépségtől: mintha csak megsejtették volna, hogy a pár hetes őzgidával felturbózott randin ő és Dávid kifejezetten közel kerültek egymáshoz, talán a legerősebb riválisnak tekintik. A társkereső műsor következő epizódja tehát igencsak izgalmasnak ígérkezik. Ahogy az volt a szerdai rész is – egyedül az jelent továbbra is problémát, hogy (ahogy azt az első adásról szóló kritikánkban is írtuk) A Nagy Őnél a legbutább pornófilm is életszerűbb.

A sok csőrözés ellenére a szereplők továbbra is körbefeszengik egymást, Tóth Dávid pedig úgy mondja fel a szövegét, mint egy iskolai színjátszókör legbénább színésze. Le lehetne már egy kicsit lazulni!

 

 

 

A PORT.hu zenés műsorának vendégét legtöbben onnan ismerhetik, hogy szinte állandóan síkideg, csak ő nem alakul át tomboló zöld szörnyeteggé, mint Bruce Banner. Turai Barna sokat köszönhet ennek az oldalának, emiatt kaphatnak nagyobb teret komolyabb projektjei is.