A Nyerő Páros kiesői, Zdroba Patrikék most már otthon szexelik körbe a házat

Az X-Faktor énekese és párja, Betti drámai fordulatot követően estek ki a játékból.

Drámai fordulat történt a reality műsor szerda esti adásában, hiszen ezúttal nem volt veszélyzóna és szimpátiaszavazás sem, ehelyett az egyik páros – amelyik a legrosszabbul teljesítette az adott feladatot – rendhagyó módon azonnal kiesett a játékból. A sorsdöntő feladat egyébként, ami eldöntötte a játékosok sorsát, az volt, hogy egy betonkeverőbe kellett eljuttatniuk a sódert, a cementet és a vizet.




Mivel mindez a leglassabban Zdroba Patriknak és menyasszonyának sikerült, a nap végén nekik kellett kiköltözniük a villából.

Bár a többiek közül többen is úgy nyilatkoztak, hogy hiányozni fognak nekik Patrikék, ők maguk nem távoztak rossz szájízzel, hiszen jól érezték magukat addig, amíg játékban voltak.


A Nyerő Páros kibeszélő műsorában egyébként azt is elmesélték, hogy a két hét alatt, amíg bent voltak a villában, szerencsére sok lehetőségük volt szexelni, és a második-harmadik naptól kezdve

kvázi körbeszexelték a helyszínt,

olyan sok helyiséget „kipróbáltak” – egyebek mellett az egyik vécét is.

Ami pedig a bent maradókat illeti, Norina és Béci közölték eddigi szövetségeseikkel, Daniékkal, hogy mostantól vége a szövetségnek, ugyanakkor hangsúlyozták, hogy ettől még nem álltak át Bencéék oldalára. Hódi Pamela párja, Tóth Bence egyre nehezebben bírja a megterhelő pszichológiai hadviselést, így ismét félrevonult sírni.




Az igazi meglepetést azonban az szerezte, hogy egy vicces csomagolós játékkal a korábban kiesett párosok, azaz Madár Veráék, Lotfi Begiék és Muri Enikőék közül egy visszaköltözhetett a villába. Mivel a játékot Muri Enikő és Tóth Szabi nyerte, ők térhettek vissza, ami egyenesen sokkolta a többieket. Az előzetesből pedig megtudhatjuk, milyen izgalmak várnak a csütörtöki műsorban, amelyben egyebek mellett Sebestyén Balázs fog kíméletlen kijelentést tenni.



(via rtl.hu, 24.hu)