Újabb kiesők és könnyek a Nyerő Párosban

Lotfi Begiék távoztak a villából. Sorsukról fordulatos szavazás döntött.

A kedd esti játék során – amit Muri Enikő lélekgyilkosnak nevezett – több konfliktus is a felszínre tört, hiszen a pároknak olyan kérdésekre kellett választ adniuk, mint: melyik páros barátkozik érdekből, kit lehet a legjobban manipulálni és ki okozza a legtöbb csalódást a szerelmének? A nyílt színi élveboncolás során az X-Faktor-os Zdroba Patrikot a sírás kerülgette, miután Bence (Hódi Pamela párja) hazugnak nevezte.




Többen felismerték azt is, hogy már keményen beindult a taktikázás, és ennek során még a párok tagjai sem feltétlenül avatják be a részletekbe a másikat. Hódi Pamela ki is fakadt, mivel úgy érzi, Bence egyedül játszik. De Patrik is hiába várta, hogy tisztázhassa nézeteltérését a férfival (pontosabban bocsánatkérést várt volna, ami nem történt meg), inkább csak a kavarások folytatódtak.

A második szimpátiaszavazáson végül Lofti Begiék és Hódi Pameláék kerültek a kínpadra. A szavazás a korábbi eseményekhez hasonlóan kifejezetten fordulatos volt, és végeredménye alapján Lotfi Beginek és Lotfi-Schadi Rékának kellett távoznia. Begiék távozása után viszont Bence sírásban tört ki, mert úgy érezte, senki sem áll mellette, és mindenki ellene fordult.




Ráadásul párja sem igazán biztosította a támogatásáról. Pamela először azon csodálkozott, hogy a férfi még a gyermekük születésekor sem sírt így, aztán leszögezte: csak azért sír, mert így jön ki rajta az eddig felgyülemlett feszültség. Végül kifejtette, hogy szerinte is probléma van Bence stílusával, és változtatnia kéne.


(via rtl.hu)