A párbajhősnő elvérzett - Ez történt hétvégén a tévében

Közeledik a karácsony, egyre fogynak a játékosok a tévécsatornák műsoraiban. A Való Világ 8 és az X-Faktor is búcsúzott egy-egy főtől, a Sztárban sztár +1 kicsiben viszont mindenki marad a fenekén, de azért itt is megtudhattuk, hogy a zsűri szerint ki volt a legjobb.

A Való Világ 8-ban vasárnap este Ati és Gina párbajozott, a nézők pedig úgy döntöttek, hogy Gina folytassa a játékot, Atit hazaküldték. A valóságshow-ban érezhetően felgyorsultak az események, hiszen a múlt hét végén két ember is kiesett, hétfőn pedig már sor került az újabb kiválasztásra. Szavazategyenlőség alakult ki Gina és Ati között, a Villamester pedig úgy döntött, hogy Atira kerüljön a kendő, aki azonban szerdán kihívta Ginát. A vasárnapi show-ban a nézők 40-60 százalékos arányban úgy döntöttek, hogy Atit küldik haza.

Az RTL Klub tehetségkutatójában, az X-Faktorban Fejes Szandra esett ki, aki műsorbéli pályafutása alatt immár negyedszer párbajozott, de ezúttal már a mentorok sem mentették meg a kieséstől. A második legkevesebb nézői szavazatot Gorbunov Dimirtij kapta, Szandrának vele kellett párbajoznia. Nem kell sokat várnunk, hogy kiderüljön, ki lesz a győztes, ugyanis karácsonyig lezavarják a műsort, ha jól számoljuk, már csak két szombat esténket "aranyozzák be" hangjaikkal a versenyzők.

Vasárnap volt a Sztárban sztár + 1 kicsi című szórakoztató műsor második adása a Super TV2-n. A TV2 láthatóan nem tud elszakadni ettől a Sztárban sztártól, de hát meg is értjük, hiszen ezzel a nagy testvér TV2 mindig nagyot húzott a nézettségén. Ha ráadásul még egy cuki gyereket is bevetnek a formulába, akkor garantált a siker. Ebben a műsortípusban azonban – gondolva a gyerekek lelkivilágára – nincs kieső, de győztest azért hirdetnek. Most Bereczki Zoltán és Berki Artúr végeztek az első helyen Craig David és Sting duettjével.