A South Park szereplői már az atomháborúra készülnek

Erősen indul a 25. évad.

Matt Stone és Trey Parker, a 25. éve futó South Park alkotói legendásan gyorsan képesek reagálni a közéleti eseményekre, és most sem hazudtolták meg magukat. Ma kerül műsorba az (amerikai) Comedy Centralon a 25. évad első epizódja, amely „Vissza a hidegháborúba” címet viseli, és ismerve a sorozatot, elég valószínűtlen, hogy csak véletlen egybeesésről lenne szó.

A teaserben PC igazgató kéri számon Mr. Mackey-t, amiért a héten már a 7. próbariadót rendelte el az iskolában. Az iskolai tanácsadó szerint fontos, hogy fel legyenek készülve mindenre, ezért is akar óvóhelyet kialakítani, amihez igényelt 20 db. VHS-kópiát is a Vörös hajnal című filmből. (John Milius 1984-es akciófilmje ugyanúgy Coloradóban játszódik, mint a South Park, és a sztori szerint diákok egy csoportja felveszi a küzdelmet a szárazföldi inváziót indító Amerika-elllenes erőkkel szemben.)

A hivatalos szinopszis szerint:

nagyon sok múlik azon, hogy Butters le tudja-e győzni ellenfeleit a mindent eldöntő díjlovagló-bajnokságon.”

Ahogy azt mi is megírtuk, a Comedy Central egészen 2027-ig, azaz a 30. évadig berendelte a rajzfilmsorozat folytatását, továbbá 14, a rajzfilm alapján készült önálló filmre is szerződést kötöttek, amelyeket a Paramount streamingoldalán mutatnak be. Az alkotók a koronavírus-járványra is reagáltak, két hosszabb, egyórás különrészt készítettek The Pandemic Special és a South ParQ Vaccination Special címen – előbbit Emmy-díjra is jelölték.

Parker és Stone jelenleg egy élőszereplős komédián is dolgoznak, készülő filmjükben a zenész Kendrick Lamar egy olyan férfit alakít, aki rájön, hogy felmenői a fehér barátnője családjának tulajdonában voltak mint rabszolgák.

Via: Independent